Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Rodina pláče nad ztrátou blonďatého andílka: Holčička (†2) zemřela při požáru karavanu

Autor: DH - 
30. srpna 2021
12:23

Velká Británie se stále nemůže vzpamatovat z tragédie, ke které došlo v Lincolnshiru v pondělí 23. srpna. Během rodinné dovolené tam při požáru karavanu uhořela dvouletá holčička. Rodina teď na sociálních sítích zveřejnila smutnou vzpomínku.  

V pondělí okolo půl jedenácté večer zachvátily plameny karavanový park Sealands ve městě Ingoldmells v britském Lincolnshiru. Na místo ihned vyrazili tamní hasiči, kteří evakuovali na 50 obyvatel a našli jim náhradní ubytování. Nestihli však bohužel zachránit všechny.

V plamenech přišla o život dvouletá holčička Louisiana-Brook. Její matka Natasha Broadleyová zvládla před ohně uniknout i s třemi dalšími sourozenci. Malou Brook ovšem zachránit nezvládli. Na sociálních sítích se teď objevila dojemná vzpomínka na bezbranné děťátko.

„Máme zlomená srdce. Byla to naše láska, říkali jsme jí Wee Wee. Byla nejkrásnější holčičkou, sladkým andělem,“ napsala k fotce dívenky její babička, která dojemnou vzpomínku zveřejnila na svém Facebooku.

Podle babičky matka Tasha malou Brook milovala nade vše. I proto je nyní údajně v obrovském šoku. „Milovala všechny své děti, ale Brook byla jako její stín. Byly si hrozně blízké, ta tragédie jejich svět rozervala na kusy,“ dodala zdrcená babička.

Případem smrti malé holčičky se nyní zabývá policie, která už zahájila vyšetřování neštěstí. „Budeme úzce spolupracovat se specialisty. Musíme pochopit, co se v místě stalo. Rádi bychom apelovali na kohokoli, kdo tam v noci byl, a ještě nemluvil s policií, aby se ozval,“ uvedla policie v prohlášení.

„Je to zničující incident pro všechny zúčastněné. Jsme ve velmi rané fázi vyšetřování. Okolnosti, které vedly k požáru, zatím nejsou známé,“ dodala policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání