Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena (33) byla týdny nezvěstná: Dva muži ji věznili polonahou v kleci!

Autor: rc - 
8. října 2021
13:01

Šokující konec mělo pátrání po Cassidy Rainwaterové z amerického Missouri. Třiatřicetiletá žena záhadně zmizela v červenci, ovšem příbuzní ji nahlásili jako nezvěstnou až o měsíc později. V domě hrůzy ji prý drželi James Phelps (58) a Timothy Norton (56). Žena byla vězněna polonahá v kleci! Oba dva muži skončili v policejní cele a byli obviněni z únosu. Dům, v němž byla žena držena, shořel.

Otřesný případ únosu vyšetřuje americká policie. Na strážce zákona se 25. srpna obrátila rodina Cassidy Rainwaterové s tím, že o třiatřicetileté ženě měsíc neslyšeli. Stopy podle informaci televize KY3 policisty přivedly k Jamesi Phelpsovi, který měl strážcům zákona říci, že naposledy Cassidy viděl 25. července, když od něj uprostřed noci odešla. Nasednout prý měla k někomu do auta. Cassidy u něj měla bydlet do té doby, než se postaví na vlastní nohy.

Nicméně vyšetřovatelé nakonec zjistili, že právě Phelps má co do činění se zmizením ženy. Do případu se měla zapojit i FBI, která kontaktovala místní policii s tím, že dostali anonymní tip, že je Cassidy držena v kleci na Phelpsově pozemku. Strážci zákona měli obdržet i fotografie s nebohou ženou. Phelps byl nakonec zadržen a stopy vyšetřovatele zavedly i k jeho komplici Timothymu Nortonovi, který se ve výpovědi podle informací britského deníku Daily Star přiznal, že pomohl Phelpsovi Cassidy unést. Oba dva muži byli obviněni z únosu a čekají na soud.

Mezitím hasiči vyjížděli k požáru domu, kde byla Cassidy vězněna. „Najednou se dům zhroutil a plameny se rozšířily,“ uvedla svědkyně Rachel Nicholsonová s tím, že přivolali hasiče. Příčina požáru je předmětem vyšetřování. Zatím není jisté, zdali šlo o nehodu nebo o žhářství.

VIDEO: Jeden z nejzáhadnějších únosů letadla má na svědomí Daniel Cooper

Video  Jeden z nejzáhadnějších únosů letadla má na svědomí Daniel Cooper.  - Mall TV
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání