Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamion se srazil s protijedoucími auty: Při tragické nehodě zemřeli čtyři lidé

Aktualizováno -
29. září 2021
11:33
Autor: rc - 
29. září 2021
10:16

K hromadné nehodě s tragickými následky došlo ve středu v brzkých ranních hodinách na Slovensku. U obce Zemné se srazila tři auta s kamionem, který se po nárazu převrátil na bok. Podle zjištění policie se řidič kamionu zřejmě nevěnoval řízení a přejel do protisměru. Na místě nehody zemřeli čtyři lidé.

Záchranné složky brzy ráno vyjížděly k tragické nehodě, ke které došlo mezi obcemi Neded a Dědina Mládeže. „Při dopravní nehodě došlo ke srážce nákladního auta s třemi osobními motorovými vozidly. Řidič kamionu se pravděpodobně plně nevěnoval řízení auta a nesledoval situaci na vozovce, v důsledku čehož přejel do protisměru, kde zachytil jedno auto,“ uvedli slovenští policisté na Facebooku s tím, že následně narazil ještě do dalších dvou vozů.

Mluvčí slovenských hasičů Katarína Križanová pro zpravodajský web TVnoviny.sk uvedla, že jedno z aut zůstalo zaklíněné pod kamionem. „Následkem nehody utrpěly doposud tři osoby zranění, kterým na místě podlehly,“ dodala mluvčí.

Později přišla informace o tom že neštěstí nepřežili 4 lidé.

Dalších devět lidí bylo při nehodě zraněno. Zranění utrpěl i polský řidič kamionu. Policisté v současné chvíli vyšetřují příčiny nehody.

VIDEO: Víte, jak se chovat na místě dopravní nehody

Matos7 ( 29. září 2021 12:21 )

Pro bezmozka z kamionu DOŽIVOTÍ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání