Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Bývalá Miss Daniela Kralevich na přechodu srazila studentku (†18): První verdikt soudu odmítla

Aktualizováno -
9. září 2021
13:51
Autor: rc - 
8. září 2021
14:02

První rozhodnutí v Bratislavě si vyslechla podnikatelka Daniela Kralevich, která na přechodu srazila studentku Linh. Vůbec se jí ale nelíbilo a případ tak musí projít plnohodnotným soudním projednáním. Tragédie se stala v minulém roce. Na konečný verdikt si nejspíš ještě počkáme.

Tragická nehoda se odehrála v minulém roce v Tomášikově ulici v Bratislavě, kde přecházela přes přechod osmnáctiletá studentka Linh. V tu chvíli se tam však přiřítilo auto, které řídila podnikatelka a bývalá miss Kralevich. Došlo ke srážce a Linh vážným zraněním podlehla. Případ se táhl téměř rok. Jak napsal slovenský deník Plus Jeden Deň, právní zástupce studentčiny rodiny Peter Vačok kritizoval mimo jiné to, že nebyly vyhotoveny znalecké posudky a žena nepřišla o řidičský průkaz.

Jak však pro zmíněný portál Vačok uvedl, soudce nakonec vyřkl verdikt. „Soudce OS Bratislava II 28. července odsoudil trestním rozkazem obviněnou Danielu K. za přečin usmrcení k trestu odnětí svobody ve výměře dva roky a sedm měsíců,“ řekl s tím, že však žena neputovala ihned za mříže. „S podmíněným odkladem na zkušební dobu trvání čtyři roky. Vedle trestu odnětí svobody soudce uložil i trest zákazu činnosti řízení na dobu šesti let,“ dodal.

Rozhodnutí soudu ovšem nenabylo a ani nenabude právní moci. Jak uvedl Nový Čas žena podala proti trestnímu rozkazu odpor, a stejně tak učinil i prokurátor. Případ tak čeká klasické soudní projednání.

Video  Podnikatelka a bývalá misska Daniela na přechodu srazila studentku Linh.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

yokky ( 8. září 2021 15:52 )

to je zahada,kdo za tim stoji?­????👎👎­👎👎👎🙄🙄🙄­🙄🙄🙄

sorgedoktor ( 8. září 2021 15:21 )

Nikdo z nas nezna slovensky trestni zakonik, odskodne snad resi jiny soud..Mne osobne to pripada dost divne.Z clanku neni jasne, jestli na prechodu byly semafory.Pokud tam studentka vbehla v momente, je tezke to soudsit..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání