Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další tragická nehoda na silnici do Karlových Varů: Po srážce náklaďáku s autem zemřel člověk

Aktualizováno -
1. září 2021
14:00
Autor: ČTK, rc - 
31. srpna 2021
16:27

Na silnici I/6 nad Karlovými Vary zemřel v úterý odpoledne při nehodě jeden člověk. U golfového hřiště se střetlo osobní auto s nákladním. Silnice byla krátce uzavřená, později policie začala dopravu odklánět po objízdných trasách, informovala krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Tragická nehoda se stala v úterý v odpoledních hodinách nad Karlovými Vary. Po srážce osobního auta s náklaďákem zemřel jeden člověk. Podle informací serveru www.dopravniinfo.cz se auta srazila čelně.

„Po srážce zůstal v osobním autě zaklíněný řidič. Přivolaní hasiči museli pro vyproštění muže použít hydraulické nástroje, poté ihned začali s resuscitací,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kasal. Oživování ukončil přivolaný lékař, muži již nebylo pomoci.

Podle CNN Prima News řidič kamionu vyvázl bez zranění a policii sdělil, že mu auto vjelo do cesty nemohl s tím nic dělat. Není tak vyloučeno, že měl řidič osobního vozidla zdravotní problémy.

Na silnici zbylo velké množství trosek, byla proto uzavřena až do nočních hodin.

Jen za srpen se jedná už o třetí tragickou nehodu, která se na silnici I/6 stala během jednoho měsíce. V neděli 1. srpna tam došlo ke srážce dvou aut. Při nehodě zemřela matka (†42) se svým dítětem. Mělo se jednat o dvanáctiletého chlapce. „Třiačtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky Citroën, jedoucí ve směru z Karlových Varů na Prahu, zřejmě při projetí pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost mokrému stavu pozemní komunikace a dostal s vozidlem smyk,“ uvedl tehdy v prohlášení policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Otec, který vozidlo řídil, byl letecky transportován do nemocnice.

Tragický konec měla i další nehoda, která se stala 26. srpna, při níž zemřel muž (†48) se svým synem (†12). Nehoda byla o to tragičtější, že v druhém voze jela maminka a manželka mrtvého řidiče. Své dva milované tak viděla umírat. Na silnici zemřel v roce 2004 i hokejový trenér Ivan Hlinka.

VIDEO: Vážná nehoda osobního auta v Lázních Toušeň. 

Video  Vážná nehoda osobního auta v Lázních Toušeň.  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání