Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vážná nehoda v Lázních Toušeň: Auto s řidičkou skončilo ve stromě, letěl pro ni vrtulník

Autor: VaB - 
31. srpna 2021
09:48

Vrtulník na náměstí uprostřed obce a kousek od něj zničené auto. Složky IZS zasahovaly v noci z pondělí na úterý u vážné nehody v Lázních Toušeň. Mladá řidička byla v bezvědomí, musela být transportována do nemocnice letecky.

K nehodě došlo před desátou hodinou večer v pondělí na ulici Hlavní v Lázních Toušeň. Na místo okamžitě vyjela záchranná služba, policisté, hasiči a z pražské Ruzyně vzlétl i záchranářský vrtulník.

První na místě byla hlídka strážníků. Následně po nich dojížděla další technika. „Nehoda nám byla nahlášena před desátou hodinou večer, původně jako čelní střet dvou aut. Následně se ukázalo, že šlo jen o nehodu jednoho auta. Obešlo se to bez vyproštění, pacient byl transportován vrtulníkem do nemocnice,“ řekla Blesku Středočeských hasičů Středočeského kraje Tereza Fliegerová.

„Šlo o havárii osobního auta do stromu, na místě byla řidička v bezvědomí, následně ale komunikovala s lékaři. Zkouška na alkohol byla negativní, příčina je v šetření dopravních policistů,“ dodal mluvčí policie Pavel Truxa.

Video  Vážná nehoda osobního auta v Lázních Toušeň.  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání