Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Prostějově zemřela řidička (†69) skútru: Střetla se s policejním autem!

Řidička (†69) skútru zemřela po kolizi s policejním autem - ilustrační foto
Řidička (†69) skútru zemřela po kolizi s policejním autem - ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK, rix - 
27. srpna 2021
18:16

V Prostějově v pátek odpoledne zemřela řidička skútru po střetu s policejním autem. Podle dosavadních informací devětašedesátiletá řidička vjela vozu do cesty z vedlejší silnice. Zemřela na místě, informoval policejní mluvčí Libor Hejtman. V Olomouckém kraji jde již o druhou tragickou nehodu za posledních pár dní.

Nehoda v Prostějově se stala v pátek před 13:30 v ulici Olomoucká. „Podle prvotních informací 69letá řidička skútru vjela z vedlejší ulice Jaroslava Haška na hlavní ulici Olomoucká ve chvíli, kdy zde projíždělo policejní vozidlo. Došlo ke střetu a i přes okamžitě poskytnutou první pomoc řidička skútru na místě zemřela,“ uvedl policejní mluvčí.

Tragická nehoda se stala v kraji také ve středu, a to na dálnici D1 u Bělotína na Přerovsku. Po střetu nákladního a dodávkového vozidla zemřel jeden z řidičů. Na začátku srpna zemřel osmadvacetiletý řidič při nehodě dodávky mezi obcí Seloutky a Prostějovem. Vůz narazil do stromu, muž na místě zemřel.

Další tragická nehoda na začátku srpna se stala také v České Vsi na Jesenicku, zemřel při ní sedmasedmdesátiletý řidič osobního auta. Ve chvíli, kdy chtěl najet u brány na pozemek u rodinného domu, do něj zezadu narazil řidič nákladního auta, který po projetí zatáčky sjel vpravo na krajnici.

SAVOND SAVOND ( 27. srpna 2021 20:09 )

V zadnem oficialnim deniku ani zpravach neni o teto nehode ani zminka !!! Pouze info na FB a par fotek projizdejicich lidi. Smekam pred touto informaci !!!
Doufam ze probehne relevantni setreni a zjisteni rychlosti policejniho auta...

Samozrejme ze policiste jeli uplne podle predpisu, dodrzovali vsechno co se dalo a nedokazali zabranit stretu.....
Nebo taky - Zena kdyz vyjizdela na hlavni tak byli dostatecne daleko ale jelikoz policiste jeli jako ***, neprizpusobyli rychlost povaze vozovky a okolnostem mista krizovatky takze nedokazali zabranit srazce s ridickou skutru ktera pomalu vyjizdela z vedlejsi silnice na hlavni.
Je rozdil jestli jedu 49km/h nebo jen 80km/h a nedokazi vcas zareagovat na to co se deje na vedlejsi silnici tesne predemnou... tuto stejnou situaci jsem osobne zazil jako poskozeny, kdyz dotycny jel jako hovado a moje auto bylo vyhodnoceno jako totalka.
Soucitim s rodinou te ridicky, uprimnou soustrast.

doktormediciny ( 27. srpna 2021 19:21 )

Kolegove aby byli svati a nebo jasnovidci...Zenska musela mit lekarske potvtzeni, sklerosa mozku se hzned tak nepozna...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání