Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidička (69) vjela autem do obchodu v Jeseníku! Nakupovat tam ale nechtěla

Autor: VaB - 
14. května 2021
12:59

Nehoda, která jen štěstím neskončila ohromnou tragédií, se odehrála ve čtvrtek odpoledne v Jeseníku. Do jednoho z tamních obchodů vjelo osobní auto a zastavilo se několik metrů od vchodu. Řidička (69) ho napasovala přímo mezi regály.  

Ke kuriózní nehodě došlo ve čtvrtek odpoledne v Jeseníku na Olomoucku. Osobní auto zničehonic zamířilo rovnou do obchodu! Ten byl plný oblečení. Auto prorazilo vchodové posuvné dveře, pokračovalo dál a zastavilo se až o několik metrů dále.

Čumák auta skončil zapasovaný v regálu. Uvnitř seděla 69letá řidička, která vyjížděla z parkoviště. „Když si všimla, že po silnici přijíždí další vozidlo, chtěla se vrátit zpátky na parkovací místo. Tento manévr však nezvládla, vjela na chodník, prorazila vstupní dveře prodejny a vjela do prodejny,“ popsala policistka Tereza Neubaerová.

V obchodě se v tu chvíli nacházelo asi 20 nakupujících, nikomu z nich se naštěstí nic nestalo. „Způsobená škoda byla vyčíslena na cca 400.000 Kč,“ dodala policistka. Zasahující hasiči zajistili auto proti požáru a pomáhali s odklízením nehody.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání