Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý řidič se při předjíždění u Jestřebí střetl s náklaďákem: Situaci na místě komplikoval autobus

Aktualizováno -
25. srpna 2021
13:28
Autor: ČTK - 
24. srpna 2021
17:00

Mladý řidič osobního vozu zemřel v úterý odpoledne u Jestřebí na Českolipsku při čelním střetu s nákladním autem. Na rovném úseku předjížděl kolonu vozidel. Jenže dopadlo to pro něj nejhůře, jak mohlo.

Tragická nehoda se stala kolem 14:30. „Mladý řidič jel v osobním vozidle od Zahrádek na Jestřebí a na rovném úseku silnice se rozhodl předjet před ním jedoucí kolonu vozidel, ale nedokázal se včas zařadit zpět. V protisměru se čelně střetl s nákladním autem,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková. Řidič následkům zranění na místě podlehl. Ve voze cestoval sám, nikomu jinému se nic nestalo.

Při nehodě byl jeho vůz odhozen do strany a poškodil další dvě jedoucí vozidla. Hasiči na twitteru uvedli, že situace je navíc komplikována autobusem. Jeho řidič se chtěl pravděpodobně na silnici otočit, to se mu ale nepovedlo a uvízl napříč přes silnici. Také tady museli pomoci až hasiči a jejich technika.

Silnice byla několik hodin uzavřená, nejprve zprůjezdněná kyvadlově jedním směrem, následně obousměrně. 

Video  Nehoda je otázkou jediného okamžiku, následky mohou být vážné. Na tomto videu řidič BMW narazil do skály.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání