Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Učitelka zemřela po ráně elektrickým proudem. V posteli ji zabil tablet na nabíječce

Autor: DH - 
3. března 2021
11:50

Na začátku března letošního roku byla ve městě Buriram v Thajsku nalezena ve své posteli mrtvá učitelka (48). Podle všeho zemřela na ránu elektrickým proudem od nabíjejícího se tabletu.

Učitelka angličtiny Supana Add Taironrong byla objevena 1. března ve svém bytě. Sousedé si všimli zápachu, který vycházel z pod jejích dveří a raději zkontaktovali policii ve městě Buriram. Hlídka po příjezdu marně klepala na dveře. Ty nakonec museli vypáčit a do apartmá vniknout násilím.

Osmačtyřicetiletá žena byla nalezena v pokročilém stádiu rozkladu na posteli v její ložnici. Vedle ní hlídka objevila ohořelý tablet, který byl připojený na nabíječce, stejně jako její mobilní telefon. V pokoji se stále točil ventilátor.

Žena podle sousedů vedla samotářský život, měla jen psa, s manželem žila odděleně. Elektrické zařízení, které ji pravděpodobně zabilo, si pořídila pro své rozptýlení. „Tablet si koupila asi před měsícem, aby se pobavila, když byla v domě sama. Opravdu ho milovala a hrála si s ním každý večer, sledovala filmy a hrála hry. To jí dělalo společnost,“ uvedla sousedka pro tamní média.

Podle policie byla žena patrně mrtvá už tři dny. Jak odhalilo prvotní ohledání, zemřela na ránu elektrickým proudem. Vše musí ještě potvrdit nařízená soudní pitva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání