Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (29) nabourala opilá, její mladší sestra (†24) zemřela: Matka ji žaluje o 6,7 milionu!

Autor: rc - 
1. února 2021
09:07

Vlastní dceru žaluje o neuvěřitelných 6,7 milionů Kč Sharon Gousterisová. Máma pocházející z australského Gold Coast ztratila v roce 2016 dceru Sammy-Jo Chmielukovou, která přišla ve čtyřiadvaceti letech o život při nehodě, když jela se svou sestrou Candice (tehdy 29) z baru. Candice řídila pod vlivem alkoholu a narazila do sloupu. Matka zesnulé dívky po starší dceři chce odškodnění.

Tragédie se stala v květnu roku 2016 v australském Gold Coast. Popít do baru tam vyrazila Candice Chmieluková se svou sestrou Sammy-Jo. Večer probíhal v dobré náladě, ovšem skončil tragicky. Sestry nasedly do vozu a Candice, která byla opilá, si sedla za volant. Navíc v té době neměla oprávnění řídit. Podle informací britského deníku Daily Mail se auto řítilo rychlostí 100 km/h, a to v části, kde byla povolená rychlost pouhých 60 km/h. Auto narazilo do semaforu a rozpadlo se na dvě části. Sammy-Jo při nehodě zemřela. V roce 2018 byla Candice odsouzena k pěti letům vězení, ovšem byla propuštěna po třech měsících.

Její matka Sharon, která se po smrti své dcery psychicky sesypala, se rozhodla žalovat svou dceru o 408 tisíc australských dolarů (v přepočtu 6,7 milionů Kč). Zároveň se soudí i s pojišťovací společností. Podle soudních dokumentů Sharon po rodinné tragédii trpěla post-traumatických stresem a poruchami nálady. Právní kroky se proti své sestře rozhodla podniknout i Kristy (38), která taktéž zažalovala Candice a pojišťovací společnost Allianz Australia. Své sestře prý dokázala odpustit, ovšem údajně trpěla psychickými problémy poté, co musela identifikovat svou sestru v márnici. Údajně trpěla post-straumatických stresem, panickými záchvaty a nemohla docházet do práce. 

VIDEO: Muž (36) ujížděl před policií a havaroval v Kuchařovicích na kruhovém objezdu

Video  Muž (36) ujížděl před policií a havaroval v Kuchařovicích na kruhovém objezdu.  - PČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání