Princezna Diana se chtěla přestěhovat do Kalifornie a natáčet filmy! Tuto nápadnou podobnost s její snachou Meghan Markleovou (40), manželkou Dianina syna Harryho (36), odhalil její hlasový trenér a důvěrník pro DailyMail.com. Stewart Pearce se rozhodl poprvé od jejího skonu před čtyřiadvaceti lety promluvit a svěřit veřejnosti Dianiny plány na budoucnost, kterou si „princezna lidských srdcí“ malovala po boku podnikatele a producenta Dodiho Al-Fayeda (†42). Do USA prý chtěla Diana vzít i své děti, tedy prince Williama (40) a Harryho, a začít zde nový život. Toužila zkrátka jenom po změně, a tu jí měl přesun za velkou louži poskytnout…

Hlasový kouč, který se s princeznou spřátelil několik let před její smrtí, říká, že Diana hodlala rozvíjet svou hollywoodskou kariéru, ale neměla zájem stát se herečkou. Toužila být producentkou, tak jako její partner, jenž společně s ní zahynul během honičky s francouzskými paparazzi – a kameramankou. Doufala prý, že pobyt v Malibu v Kalifornii nastartuje její kariéru u filmu. Zatímco ji prý herec Kevin Costner (66) přemlouval, aby si zahrála v potenciálním pokračování jeho blockbusteru Osobní strážce z roku 1992 (čemuž se prý Diana vyhýbala z obavy z možných líbacích scén), její ambice spočívaly jinde. 

VIDEO: 50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video
Video se připravuje ...

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes Profimedia

„Zvažovala řadu velkých projektů, které jí byly nabídnuty. Ale to, co ona chtěla dělat, bylo začít tvořit dokumenty o charitativní práci, které by pak byly převedeny do hlavních filmových obrazů,“ tvrdí Pearce. „Plánovala strávit hodně času v Hollywoodu. Tehdy opravdu začala zkoumat svou tvůrčí sílu.“ Své ambice prý konzultovala s nejvlivnějšími osobnostmi v „továrně na sny“. „Kdokoli, kdo by s ní spolupracoval nebo pracoval, by byl zaručeným standardem směřujícím k možnosti získání ocenění, o tom není pochyb,“ myslí si Pearce.

Nebyla to jen Dianina sláva, díky čemuž se přirozeně hodila do uměleckého světa v Hollywoodu. „Kreativní odvětví jsou založena na komunikaci. A ona byla v komunikaci skutečným esem. Všichni kolem ní byli okamžitě přístupni čemukoliv, co řekla. Očividně jí předcházela její pověst. Vždy udělala první krok,“ popisoval Pearce méně známé kvality bývalé manželky britského následníka trůnu prince Charlese (72). Rázně ale odmítl všechny konspirační teorie o zinscenované smrti, vraždě pod hlavičkou britského královského paláce, i spekulace, že byla Diana v době tragické autonehody těhotná, anebo se plánovala vdát za Al-Fayeda.
Fotogalerie
79 fotografií