Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Podnikatel Matlák (†39) zemřel v milovaném lamborghini: Pár dní před tragédií mluvil o smrti!

Autor: rc - 
13. září 2021
15:26

Ve svém milovaném lamborghini v pátek večer zemřel slovenský podnikatel Pavol Matlák (†39). V zeleném sporťáku se srazil s protijedoucí fabií. Kolize skončila tragicky. Milovník rychlých aut a otec dvou dcer, který se zúčastňoval různých dobročinných akcí, několik dní před smrtí na sociální síť napsal vzkaz, z něhož běhá mráz po zádech...

Podle blízkých přátel Pavol Matlák žil pro svou rodinu. S manželkou vychovával dvě dcerky, které o tatínka přišly v pátek tragickým způsobem. Devětatřicetiletý slovenský podnikatel, který vlastnil účetní firmu a podnikal v realitách, měl nehodu se svým lamborghini. V milovaném zeleném sporťáku havaroval u Dolného Kubína, kde se srazil s řidičem fabie.

Z Lamborghini Huracán EVO Spyder zbyl jen šrot. Podnikatel, který se rovněž angažoval v politice a byl předsedou strany SaS, miloval rychlá auta a tuto vášeň s ním podle informací slovenského deníku Nový Čas sdílela i jeho manželka. V dubnu si dokonce pořídil další luxusní vůz zelené barvy, tentokrát šlo o audi. „Druhá žabka v garáži,“ napsal tehdy podnikatel na sociální síť.

Se svými vozy se zúčastňoval charitativní akce Rally Radosti. „Ukázal jsi nám, jak se upřímně těšit z davů lidí, které nás čekaly na náměstích po celém Slovensku. Ukázal jsi nám, jak si s úctou, respektem a zároveň se zájmem povídat s našimi fanoušky na náměstích. Ukázal jsi nám, jak plnit sny lidem, kteří projevili zájem,“ uvedli jeho kamarádi z Rally Radosti s tím, že Pavolovi nevadilo pustit lidi do svého milovaného auta a nechat je nastartovat motor.

„Ne nadarmo se říká, že ti nejlepší odcházejí první. V koloně Rally Radosti zůstáváš už navždy na prvním místě, lídři totiž jezdí vpředu,“ dodali zdrcení přátelé. „Miloval svoje děti a každou volnou chvíli trávil s nimi a manželkou. Jeho vášní však byla rychlá auta, vystřídal jich několik,“ popsal Matlákův kamarád pro Nový Čas.

Jen pár dní před tragickou smrtí na svůj profil na sociální síti napsal vzkaz, z něhož mrazí. „Umři se vzpomínkami, ne se sny,“ napsal podnikatel. „Nevynechal žádnou příležitost, kdy se mohl jet projet. Lásku k autům s ním sdílela i jeho manželka. Bohužel, tato vášeň se mu stala i osudnou,“ uzavřel kamarád zesnulého muže.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání