Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec na šátku oběsil holčičku (2): Celou věc si nahrával na mobil! Přišla mu na to přítelkyně

Autor: ran - 
28. září 2021
21:54

Devětkrát trestaný muž z Nebrasky si jde sednout na dalších 42 let za mříže. V šátku škrtil malou holčičku tak, až upadla do bezvědomí. Vše si nahrával na mobil, což je také důvod, proč jeho tehdejší přítelkyně na týrání přišla. Podívala se mu totiž do telefonu.

Už dříve devětkrát trestaný David Coleman (38) z americké Nebrasky se dvakrát v jeden den dopustil ohavného týrání, které málem stálo dvouletou dcerku jeho přítelkyně život. Holčičce 14. prosince 2020 omotal šátek kolem krku a pověsil ji za něj, dokud neztratila vědomí. Trýznění si nahrával na mobil, každé trvalo vždy minimálně minutu.

Coleman se přitom jen čtyři měsíce před tímto ohavným činem vrátil z vězení. Seděl za to, že jinému dítěti způsobil zlomeniny a popálil jej ohřívací dečkou. Už v roce 2004 ho soudili za sexuální napadení nezletilé, od té doby je veden v nebraském registru sexuálních násilníků.

Nyní podle Daily Star za tento další zločin dostal 42 let za mřížemi, hrozilo mu až 52.

Holčičku pokaždé odnesl do kumbálu, kde si na mobil nahrával, jak se dusí. Na šílený čin přišla její matka, Colemanova přítelkyně, když se mu náhodou podívala do mobilu. Tam spatřila videa, která ji naprosto zhrozila.

Bude mít následky?

Podle prokurátorky Molly Keaneové je zázrak, že holčička trýznění přežila. Je možné, že se v budoucnu následky týrání projeví. „Jak moc tomu děťátku to, co zažilo, změní život, teď nikdo nedokáže odhadnout,“ uvedla Keaneová.

Coleman před soudem svých činů litoval. Řekl, že si je vyčítá každý den.

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání