Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Hrůzný nález pěti utopených koťátek! Policie pátrá po vrahovi němých tváří

Na Slovensku někdo utopil pět koťat.
Na Slovensku někdo utopil pět koťat.  (Autor: Polícia Slovenskej republiky/Profimedia)
Autor: rix - 
17. srpna 2021
13:59

V obci Brestov na Slovensku se někdo chtěl zbavit novorozených koťat a zvolil velmi nevybíravý způsob. Koťátka zabalil do tašky a utopil. Případem se zabývá policie. 

Případem naprosto bezcitného chování se zabývají slovenští policisté v Prešovském kraji. Neznámý pachatel tam utopil pět nevinných koťátek. 

Kočičí vrah si měl ještě pojistit, aby se zvířata opravdu utopila. Koťátka zabalil do černé látkové tašky a do ní spolu s mláďaty vložil i kámen, aby obsah zatížil. Poté tašku svázal a hodil do potoka nedaleko multifunkčního hřiště v obci Brestov. 

Policie se ohavným případem zabývá. Vyšetřovatel Okresního ředitelství Policejního sboru v Humenném vede v případu trestní stíhání ve věci přečinu týrání zvířat. 

Na sociálních sítích případ vyvolává odlišné názory. Ačkoli na jedné straně stojí lidé, kteří pachateli nepřejí nic dobrého, najdou se i tací, kteří považují tento způsob za normální

„Někdo najde utopená koťata a volá policii? Na vesnici se tak topily běžně. I my jako děti jsme je takto likvidovaly,“ podotkl jeden z diskutérů. Většina lidí ale chování pachatele odsuzuje. „Lidé jsou hnusní, ta zvířata se chovají lépe jako člověk,“ napsala rozhořčeně jedna z žen. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání