Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavnou influencerku (19) zatkla policie: V jejím spodním prádle našli sáčky plné drog!

Autor: rc - 
13. srpna 2021
20:53

V policejních poutech skončila hvězda sociálních sítí. Influencerka Lorraine Cutier Bauerová Romeirová (19) čelí obvinění z prodeje drog. Policie z brazilského Sao Paula uvedla, že byla přistižena v nechvalně proslulé části města, jak prodává omamné látky a počítá tržbu z prodeje. Již předtím byla zadržena poté, co v jejím spodním prádle našli sáčky plné drog.

Na sociálních sítích se Lorraine Romeirová prezentovala jako studentka práv a influencerka. Blonďatá kráska však podle zpravodajského webu Fantástico měla nezákonný „vedlejšák".  22. července ji brazilská policie v Sao Paulo zadržela a nyní čelí obvinění z prodeje drog. 

Kotě z crackové země

Razie na drogové dealery proběhla v regionu Sao Paula přezdívaném Cracolândia (Země cracku). Strážcům zákona se během akce Carontes podařilo posvítit na prodejce drog díky jiné akci, která byla zahájena, aby objasnila fungování obchodu s lidmi v zemi. Akce údajně probíhala několik měsíců, během nichž se do zločineckého gangu infiltrovali policisté, díky nimž bylo zatčeno nejméně patnáct podezřelých z prodeje drog.

Mezi nimi byla i Lorraine Cutier Bauerová Romeriová, kterou však všichni zainteresovaní znali jako "kotě z Cracolândie". V policejních klepetech skončil i její přítel André de Almeida. V regionu měl probíhat prodej drog ve stanech. Do médií se dostaly dokonce snímky, na nichž Lorraine sedí v ušmudlaném stanu a počítá tam peníze. Vedle ní je její přítel. Podle informací britského deníku The Sun existuje i několik svědků, kteří ji viděli prodávat na ulicích ve stanu drogy.

 

Drogy ve spodním prádle

Policisté vtrhli do jejího bytu, kde našli 85 sáčků marihuany, 295 sáčků kokainu a osm s crackem. Zároveň tam objevili 16 pilulek extáze. Podle informací zpravodajského webu Metrópoles to však není poprvé, kdy se dostala Lorraine do křížku se zákonem. Již v červnu byla zadržena poté, co policie v jejím spodním prádle našla marihuanu, crack a kokain.

Nicméně  podle informací zpravodajského webu Notícias.R7 byla podmínečně propuštěna a dostala domácí vězení.  „Zapletla se se špatnými lidmi. Vždy byla dobrým člověkem z dobré rodiny,“ uvedl její právník Lorruan s tím, že před sedmi lety přišli tragicky o otce, kterého střelili do hlavy. Sourozenci se prý se ztrátou blízkého člověka špatně vyrovnávali a Lorraine to zavedlo do spáru zločinu.

Slavná influencerka

Krásku na instagramu sleduje víc jak 50 tisíc lidí, které netušily, že Lorraine žije dva životy a v době, kdy se nefotí na sociální sítě, se poflakuje po nechvalně známé čtvrti, která získala název po drogách. „Je to trpící dívka. Devatenáctiletá dívka. Je uvězněna jen proto, že byla v Cracolândii,“ obhajuje svou klientku právník José Almir.

VIDEO: Deník predátora. Nepřistupuj na žádný nátlak a vydírání  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání