Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslední naděje pro Terezu: Modlete se, vzkazuje rodině právník

Autor: ran - 
21. února 2021
05:07

Od té doby, co byla Tereza H. (24) před třemi lety zadržena na pákistánském letišti s 9 kilogramy heroinu, si zoufá ve vězení. Zatím byly marné všechny její pokusy o propuštění. Vypadá to dokonce, že si trest osmi roků a osmi měsíců za pašování drog snad bude muset odsedět celý. Její právník ale přesto zkouší, co může, aby ji dostal ven. 

Dá se to nazvat posledním zábleskem naděje. Blesk.cz se ozval jeho zdroj přímo z Pákistánu, který má zákulisní informace. Prozradil, k jakému kroku se nyní uchýlil Terezin právník. Stále se nevzdává.

Naděje umírá poslední

Advokát totiž v těchto dnech podal žádost k pákistánskému vrchnímu soudu, v níž se staví za propuštění své mandantky na svobodu a zrušení trestu. Je to jeden z úplně posledních prostředků, které má, poté, co bylo Tereze zamítnuto i nedávné poslední odvolání.

Tereza v poslední době stupňuje snahy o to, aby byla přece jen propuštěna z míst, kde se jí ani trochu nelíbí a kde hnije už přes tři roky. Teď už bývalá blondýna doufá, že u vyšších míst se dočká sluchu.

Vzkaz rodině

Od svého zadržení Češka tvrdí, že je nevinná a trest si nezaslouží. Její současný právník se snaží dívčině rodině a přátelům dodat víry v konec jejího utrpení. „Modlete se za ni,“ vzkazuje jim. „Tereza je nevinná a já jí pomůžu na svobodu,“  dodal.

Paja Papaja ( 11. dubna 2021 20:03 )

Jenze Babis nebere,takze nachce!!svine estebacka

xcarodejka ( 10. března 2021 10:04 )

Posledním odvoláním se snad soud ještě nezabýval. A to by možná měla být spíše ráda, a nestáhla ho sama , jelikož by jí mohl ještě roky přidat? Osm let není za pašování drogy trest dost mírný.

fido2 ( 23. února 2021 09:46 )

Nepřehánejte, on jim ty drogy někdo cpe do pusy???? Možná výjimečně...ale zbytek si je vezme dobrovolně.

george1957 ( 21. února 2021 19:37 )

Včetně Pirátů!

george1957 ( 21. února 2021 19:37 )

Já bych té lidské zrůdě napařil doživotí.Kolik by udělala svým činem nešťastných lidí,rodin,kolik lidí by zaplatilo životem a ona by byla vysmátá a jezdila nejspíše Meďákem.Žádný soucit s takovými lidmi,ať tam pro mě za mě i shnije,je to lidská zrůda.Takoví lidé nesmí chodit po svobodě.

Zobrazit celou diskusi