Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Známá influencerka oznámila zdrcující zprávu: Její dcerka (†2) podlehla agresivní rakovině

Autor: rc - 
24. června 2021
09:20

Zdrcující zprávu oznámila na sociální síti instagram influencerka Kate Hudsonová. Rodačka z amerického Ohia svým fanouškům sdělila, že její dcerka Eliza zemřela. Dvouletá holčička bojovala od deseti měsíců s agresivní formou rakoviny. Chodila na chemoterapie a podstoupila několik operací. Její stav se však neustále zhoršoval. Na Den otců, v neděli, rakovině podlehla.

Svátek, který je věnovaný všem tatínkům, se změnil v noční můru pro Kate Hudsonovou a jejího snoubence Chance Moora. Na Den otců se na instagramu objevila černobílá fotografie, na níž je jejich dcera se svým plyšáčkem. V příspěvku u snímku Kate oznámila, že dcerka Eliza, které byly pouhé dva roky, podlehla rakovině.

„Moje sladká holčičko. Nevím, jak budeme moci žít dál bez tebe. Vím, že jsme ti slíbili, že budeme stateční stejně jako ty, ale jsme zlomení. I když víme, že už netrpíš, nemáš bolesti,“ napsala Kate. „Dnes ráno jsem se probudila, stále v polospánku a natáhla jsem se pro tvou ruku, ale ty jsi tam nebyla. Včera v noci jsi odešla. V dodávce, která tě odvezla pryč. Chtěla jsem za tebou běžet, ale nemohla jsem,“ stojí dále v dojemném příspěvku s tím, že se Kate stále nemůže smířit se skutečností, že už svou dcerku nikdy neuvidí.

Eliza se Kate a jejímu snoubenci narodila v srpnu roku 2018 jako zdravé miminko. Ovšem o pár měsíců později všechno bylo jinak. Lékaři malé holčičce diagnostikovali rakovinu. Bylo jí pouze deset měsíců. Přesto, že šlo o vzácnou a agresivní formu rakoviny, zvanou rhabdoidní tumor, rodiče doufali, že se jejich dcerka, malá bojovnice, uzdraví. Založili dokonce veřejnou sbírku na fundraisingové stránce GoFundMe, aby mohli financovat léčbu malé Elizy. „Prošla nesčetnými operacemi, chemoterapií, ozařováním,“ napsali rodiče na stránku s tím, že holčička užívala i několik experimentálních léků.

Na konci července podle informací britského deníku Daily Mail podstoupila operaci mozku a poté znovu nastoupila na chemoterapii. „Nic nezabralo. Poslední CT vyšetření odhalilo osm uzlíků v pravé plíci,“ dodali rodiče s tím, že při operaci lékaři zjistili, že se jedná o tisíce malých nádorů. Lékaři tehdy dali holčičce pouhé dva měsíce. „Realita je taková, že to může být jen několik týdnů, než Eliza prohraje svůj boj a odejde,“ napsali poslední srdcervoucí příspěvek na GoFundMe. Eliza zemřela náhle na významný den, který měla oslavit se svým tatínkem.

Kate její léčbu dokumentovala na instagramu i TikToku a malé Elize fandily statisíce lidí, kteří doufali, že se uzdraví. „Upřímnou soustrast. Nemám slov. Posílám všechnu svou lásku,“ napsala jedna ze sledujících. „Odpočívej v pokoji, Elizo,“ napsal další fanoušek, který sledoval Elizinu cestu. „Bála jsem se podívat se na tento příspěvek. Je mi líto vaší ztráty. Eliza byla světlo pro tento svět,“ napsala další sledující.

VIDEO: Profesor Smetana: Lze se vyhnout nádorovému onemocnění?  

xoxo ( 24. června 2021 14:13 )

Opět ubohost do nebe volající - Kate Hudson znám, ale jako herečku, dceru Goldie Hawn. Tuhle paní, byť nešťastnou neznám a myslím, že nejsem sám. Pokud se v redakci u kávy nudíte, kdy se šťouráte v zahraničních periodikách, měli byste alespoň zvažovat, zda pro středoevropana je taková zpráva něčím vypovídající. Jděte s tou černou kronikou fakt už do pr..le

Zobrazit celou diskusi