Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mária zavraždila milionáře, jeho rodina jí po 7 letech poslala drsný vzkaz: Měli by tě taky popravit!

Autor: Veronika Kynclová - 
10. srpna 2021
05:00

Je to už přes sedm let, co slovenská modelka Mária Kukučová (33) chladnokrevně popravila svého exmilence, britského milionáře Andyho Bushe (†48). Rodina klenotníka jí to dodnes neodpustila. Naopak jí do basy posílá drsný vzkaz: „Měli by tě popravit!“

„Nezaslouží si žít,“ říká Rachel Bushová (49), sestra zámožného podnikatele, která Kukučové nemůže přijít na jméno. „Byl to můj milovaný bratr, můj nejlepší přítel,“ pláče. Z Bushovy smrti se ale nevzpamatovala ani jeho dcerka Ellie: „Otec mě nikdy nedoprovodí uličkou k oltáři,“ naříká.

K brutální vraždě milionáře došlo v dubnu 2014 ve španělském letovisku Costa del Sol, kde Bushovi říkala »pane« okázalá vila. A právě tam si na něj počíhala »vražedkyně v bikinách«, jak Kukučovou přezdívají britská média.

Na milence, který jí dal v listopadu 2013 kopačky, třikrát vystřelila z revolveru - z toho dvě kulky ho zasáhly do hlavy. Poté nasedla do jednoho z Bushových luxusních vozů a vypařila se. „Byla posedlá jeho majetkem. Jediné, co ji zajímalo, byly peníze,“ říká Rachel Bushová. Při útěku však Kukučovou viděla Bushova nová přítelkyně, Ruska Marija Korotajevová (27), která v kauze figurovala jako jediný očitý svědek.

I díky ní stihl blondýnku trest v podobě 13 let a 9 měsíců za mřížemi. Kromě toho také musela Bushovým příbuzným zaplatit tučnou pokutu ve výši 200 tisíc eur (přes 5 mil. Kč). „Mrzí mě, že nezabíjela v zemi, kde by vyfasovala trest smrti,“ přiznává Bushová. „Nikdy jí neodpustím, co udělala,“ dodala.

Jarda3 ( 11. srpna 2021 14:36 )

Kulisák mi unikl.
.
Ale i tak přeji pěkný den.

Jarda3 ( 10. srpna 2021 21:47 )

Trest smrti bych obnovil.
.
Měli by budoucí vrazi strach. . . .

sorgedoktor ( 10. srpna 2021 13:35 )

....Snad tom poeuzujete nejak emocionalne podbar­vene­....Dos­lova stetkas by si snad nasla nekoho jineho, z milionare by vyhadala nejake prachy...Nakonec slovenka kdyz takhle vyrazi do sveta/ ma doma treba sourozence, rodice/ jaksi je svym zpusobem exod

blamal ( 10. srpna 2021 08:29 )

Jasne, 7 let po cinu se rodina zavrazdeneho floutka zaktivizuje a posila vzkazy, to urcite. Je okurkova sezona, tak si holt tyhle kraviny cucate z prstu. Btw obstarozni playboy se tahal se stetkama, byl tim znamej, tak to tezko mohlo dopadnout jinak, na rodinu kaslal, takze tenhle canc je uplne smesnej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání