Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda pětiletého chlapečka otřásla celou zemí: Půjde za katr matka s nevlastním otcem?!

Autor: rix - 
8. srpna 2021
12:22

Nález těla pětiletého Logana Williamse otřásl celým Walesem. Policisté si poté došlápli na tři osoby. Všechny v dohledné době čeká zásadní soud. Stojí za smrtí nebohého chlapce jeho rodiče?

Devětatřicetiletý nevlastní otec chlapečka John Cole se v pátek odpoledne postavil před newportský korunní soud obviněn z Loganovy vraždy a překrucování průběhu vyšetřování, informoval deník Mirror.

K soudu dorazila také matka Angharad Williamsonová s třináctiletým mladíkem, kterého policisté v případu také zadrželi. O jeho osudu ale kvůli věku nejsou známy dosud žádné informace. 

Trio bylo obviněno ze smrti Logana Willamsona, jehož tělo bylo vyloveno z řeky Ogmore. Loganovo tělo bylo nalezeno s vícečetnými zraněními v sobotu poté, co byl kolem 5:30 ráno nahlášen jako nezvěstný.

„Pokud jde o datum soudního líčení, navrhujeme datum 31. ledna příštího roku,“ uvedl soudce Michael Fitton. Cole a Williamsonová budou na verdikt čekat ve vazbě, zatímco třináctiletý chlapec je ve speciální péči místních úřadů. 

Rodinní příslušníci zatím truchlí za zesnulého chlapce. Popisují ho jako milého a zábavného. Na jeho počest vypustili u řeky balónky. Logan byl velikým fanouškem spidermana. 

„Je to velmi trýznivý případ pro všechny zúčastněné a vyjadřuji svou hlubokou soustrast Loganově rodině a přátelům,“ uvedl hlavní vyšetřovatel Mark O'Shea. Policie i nadále apeluje na občany, aby se obrátili na příslušné úřady, jestliže mají kterékoli informace související s případem. 

oliiiii3 ( 12. srpna 2021 11:24 )

Nadarmo si nepíšeš PraŠivej
Dědek, JEŠTĚ TRPÍŠ DEMENTOZOU, SPÍŠ TAK DEBIL

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání