Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trumpův známý fanoušek tragicky zemřel: Internetový „vidlák“ Timbo (†18) frajeřil za volantem

Autor: rix - 
7. srpna 2021
09:04

Miloval velká auta, šňupací tabák a Donalda Trumpa. Timothy Isaiah Hall alias Timbo the Redneck se ale nikdy nebral moc vážně a své fanoušky zásoboval komediálními kousky. Teď jeho obdivovatelé pláčou. Timbo zemřel při autonehodě, ke které došlo poté, co se předváděl před kamarády. 

Timbo byl známý především svými videi s konfederační tematikou. Téma ale bral často s humorem a ne zcela vážně. Srdce fanoušků si dokázal získat, na svých sítích měl až dvě stě tisíc sledujících. Osudnou se mu stala jedna z jeho zálib, řízení velkých aut, informoval deník New York Post.

O Timbově smrti informovala jeho matka Tessie Hiresová skrze jeho profily na sociálních sítích. „Už nebude dělat žádná další videa. Můj syn měl včera nehodu,“ oznámila zdrcená matka Timbovým obdivovatelům. „Chci poděkovat všem fanouškům, které měl. Hodně pro něj vaše podpora znamenala,“ pokračovala Hiresová. 

Timbův švagr se slzami v očích vysvětlil, co se stalo. Timbo se měl předvádět v jednom z automobilů a dělat různé triky, když v tom se auto převrátilo. „Zemřel tuto sobotu při nehodě ve svém autě na dvoře jeho kamaráda. Dělal triky, vyletěl z okna a auto dopadlo na něj,“ popsal. 

Od ohlášeného úmrtí jeho fanoušci věnovali téměř 214 000 korun na náklady na pohřeb v kampani na získávání finančních prostředků na platformě GoFundMe.

„Točím právě toto video, protože miluji Timba a vím, že vám na něm také záleželo, i když jste ho osobně neznali,“ dodal jeho kamarád Tony jako poctu na YouTube. „Dotkl se mě způsobem, který nedokážu vysvětlit, a byl jedním z těch typů lidí, které nepotkáte každý den. Byl to zvláštní druh člověka,“ dodal.

fico ( 7. srpna 2021 11:29 )

No, na druhou stranu o jednoho blba méně.

hackoff ( 7. srpna 2021 10:42 )

jediny duvod proc se o nem pise, je, ze podporoval Trumpa a tim padem z jeho smrti maji novinari neskutecnou skodolibou radost

jajas ( 7. srpna 2021 09:54 )

To jako vážně? Vážně bude \blesk psát o každém američanovi, který zemřel jedno na co? Kdo ho znal? co tím jako Blesk sleduje? Nechápu.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání