Svůj trest 3,5 roku „natvrdo“, který dostal jachtař David Křížek  za podíl na tunelování Metropolitního družstva, si aktuálně odpykává na Borech. V minulosti už tu byly i jiné známé osobnosti, z nichž některé si měly odsedět trest podstatně delší, než byly podmíněně propuštěny. Je tedy otázkou, zda se podobného štěstí dostane i známému sportovci, jenž byl poslán za katr kvůli zpronevěře.

Jak Křížek sám před nástupem do vězení prohlašoval, srdce mu trhalo především pomyšlení na rodinu, kterou má s moderátorkou pořadu Sama doma Lucií Křížkovou. „Lola je malinká, ne že by ji to nepoznamenalo, ale zvládá to. Ale Dádovi je devět, to je nejhorší věk,“ svěřil se Mírovi Hejdovi v pořadu Limuzína. Na synka myslí i za mřížemi, jelikož, jak Lucie na svém instagramu všem ukázala, mu mezi pravidelnými dopisy manželce poslal i obrázek. Je na něm nádherná loď s věnováním „Davídkovi táta“.

VIDEO: LESK! Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení

Video
Video se připravuje ...

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové Bára Horáková, Lukáš Červený

„Můj muž má talent i na kreslení,“ podotkla Křížková v instastories. Příspěvek pak doplnila motivačními větami: „Moře. Po každém odlivu přichází příliv. Po každé bouři vyjde slunce,“ napsala ke skutečně povedené kresbičce. Upřímně to dojalo všechny její followerky, které zde moderátorce pravidelně vyjadřují svou účast. Mnohé mají podle svých komentářů podobné zkušenosti, a tak ví, že odloučení otce od rodiny může vzájemné vztahy naopak jenom posílit.

 Ale samozřejmě se i mezi nimi našli rýpavci, co ukryti pod anonymitou internetu nešetřili ostrými slovy. „No, snad jsou děti na svého otce pyšné. Doufám, že si odsedí, co si zaslouží,“ podotkla jedna osoba kousavě, zcela evidentní „fejk“, s nulou sledujících i sledovaných. Zatímco příznivkyně Křížkové se pustily s dotyčnou málem až do hádky, vítězka Miss České republiky pro rok 2003 zůstala nad věcí. „Neplýtvejte energií nad komentářem od anonyma. Ale děkuji za vaši podporu,“ napsala všem, co se jí zastali.
Fotogalerie
42 fotografií