Půvabná moderátorka Lucie Křížková, jejíž tvář je pevně spjatá s pořadem Sama doma, svou kariéru začínala coby modelka. Bylo jí pouhých osmnáct let a pyšnila se svým rodným příjmením Váchová, když se jí podařilo zvítězit v Miss České republiky. Od té doby se stihla vdát, porodit dvě děti, synka Davida (8) a dceru Lolu (4), a přece by člověk řekl, že nyní vypadá snad ještě lépe než v době, kdy se poprvé procházela po modelingovém mole! A jak sama Křížková přiznává, i ona se cítí dobře ve svém vlastním těle.

Což ale podle jejího názoru není nic samozřejmého! „Vždycky jsem byla pro někoho moc hubená (můj BMI je na hodnotě 19, takže OK, kdyby se zas někdo strachoval), pro dalšího moc svalnatá, pro jiného beztvará... A víte co? Už jsem velká holka a naštěstí jsem si to v hlavě srovnala,“ tvrdí dnes štíhlá Křížková. „Jsem spokojená! Nikdy jsem se necítila zdravěji. Nejen otužování, ale i dobré jídlo a častý pohyb, to mému tělu svědčí,“ domnívá se manželka známého jachtaře Davida Křížka (48).

VIDEO: Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny.

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Kromě toho má prý i velice dobrý metabolismus. „Zatím! Můžu si v klidu dát oběd s dvojitou porcí slaniny a tři čokoládové bonbóny ke kávě,“ dodala Křížková. Jak ale sama v komentářích přiznala, její dokonalá postava pochopitelně není zadarmo. Pravidelné cvičení si ale nikdy neodpírala: Už dva měsíce po porodu dcerky se pyšnila na sociálních sítích bříškem samý sval a stále se udržuje na váze kolem šedesáti kilogramů na její výšku 178 centimetrů.

Na instagramu, kde se pochlubila selfíčkem pořízeným přes zrcadlo, všem názorně předvedla, že se na její „missí postavě“ neskutečných 18 let od soutěže krásy nikterak nepodepsalo. V bělostném topíku a bílých riflích předvedla tělíčko jako žuly. „Vypadáš fantasticky…“ ocenila jí modelka Renata Langmannová (34), vítězka České Miss pro rok 2006, která se loni v září stala maminkou dcery s neobvyklým jménem Meda (5 měsíců). „Neprovokuj!“ vzkázala jí zase herečka Andrea Růžičková (36), kterou si diváci zamilovali například v retro seriálu Vyprávěj.

VIDEO: Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií