I když s trestem nesouhlasí, je přesto smířený s nástupem do vězení. Kdy k tomu dojde, ale zatím David netuší, povolávací dopis z věznice může přijít každým dnem. 

Po svých oceánských plavbách jsem se nechal vlákat do světa byznysu, kde se na rozdíl od sportu nehraje fair play, nic jsem nezpronevěřil ani neukradl, ale nyní musím pykat za svoji důvěřivost a naivitu. Budiž to poučením pro ostatní,“ napsal na facebook Křížek, manžel bývalé miss Lucie Křížkové, za svobodna Váchové.

Stále si opakuji, že žijeme, jsme zdraví. Tahle noční můra jednou skončí. Svého muže miluji a stojím za ním, to už víte,“ postavila se za něj žena.

VIDEO: Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

„Jeho jednání nebylo úmyslné. Zvládneme to,“ řekla moderátorka na adresu svého muže.

Oba moc dobře ví, že je to pro celou rodinu velká zatěžkávací zkouška, a tak si zatím užívají, co to jde. „Vyrazili jsme na grilovaná žebra. A na jedno pivo,“ okomentovala společný snímek z venkovní restaurace Lucka. 

Přeji si tuhle fotku vidět ze stejného místa i příští rok,“ doufá jedna z fanynek. „Hubnete nám oba před očima. Držte se, tolik Vám přeji štěstí a sílu to vše zvládnout. Jste báječní,“ dodala další. Zdá se, že podpora manželům Křížkovým nechybí.

Fotogalerie
43 fotografií