Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ve Slaném hořel penzion: Vznikla škoda tři miliony korun

Autor: ČTK - 
21. června 2021
06:04

Škodu odhadovanou na tři miliony korun způsobil v neděli večer požár penzionu ve Slaném na Kladensku. Před příjezdem hasičů bylo z objektu evakuováno šest lidí, nikdo se nezranil. Příčina ohně se vyšetřuje. Na webu o tom informovala mluvčí středočeských hasičů Dagmar Zemanová.

O požáru čtyřpodlažní budovy v Palackého ulici dostali hasiči zprávu kolem 21:15, na místo přijeli zhruba za tři minuty. Zasahovali se šesti cisternami a výškovou technikou. „Velitel zásahu po rychlém průzkumu upřesnil, že jde o plamenné hoření pokojů v horním patře penzionu," uvedla mluvčí. Hasiči prošli objekt v dýchací technice, nikoho ale uvnitř nenašli.

Požár hasiči lokalizovali kolem 22:00. Po uhašení ohně silně zakouřenou budovu odvětrali přetlakovou ventilací. Pro evakuované z penzionu jeho majitelé zajistili místa ve svém druhém ubytovacím zařízení v Praze.

Vyšetřování příčiny požáru bude pokračovat dnes dopoledne. „Na pomoc byl přizván policejní kynolog se psem vycvičeným na vyhledávání akcelerantů hoření," uvedla Zemanová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání