Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásná snacha miliardáře měla zastřelit policistu (†42) v dovolenkovém ráji: „Byl to přehmat!“ hájí se

Autor: rix - 
8. června 2021
17:03

Jasmine Hartinová (38), snacha miliardáře Lorda Ashcrofta, měla zastřelit policistu. Při návštěvě Belize, kde spolu s manželem vede Hartinová síť hotelů, zabila střelou do hlavy Henryho Jemmotta. Hartinová tvrdila, že netušila, že je zbraň nabitá, a policistu zastřelit nechtěla. 

Mrtvý otec dvou dětí byl nalezen ve vodě poblíž hotelového resortu se střelným poraněním hlavy. Služební zbraň přidělená 42letému dozorci byla poté vytažena poblíž luxusní pobřežní enklávy Ambergris Caye v Belize, uvedl Mirror.

Týden před jeho smrtí se s Hartinovou setkal, když žena volala policii, protože ji jeden z mužů agresivně napadal, když byla na party. Když pak za ní Henry přijel, navrhl jí, aby si na svou ochranu pořídila zbraň. Od té dobu spolu mluvili o zbraních a společně trénovali.

V den Henryho smrti měl společně s Hartinovou jít na molo s lahví vína a několika malými lahvičkami whisky. Poté měl Henry požádat Jasmine o masáž ramen. Ta mu vyhověla a začala ho masírovat. Jemmott navrhl, aby molo opustili, a požádal ji, aby mu podala zásobník. Ten jí Henry předtím dal, aby mohla procvičovat nabíjení zbraně. 

„Vzala jsem zbraň a snažila se vyhodit zásobník, ale zasekl se,“ měla říci policii. „Dost jsem se s tím zásobníkem trápila, když pistole najednou vystřelila. Neměla jsem ponětí, že je v ní ještě nějaká kulka,“ měla dodat Jasmine na svou obhajobu. Když prý chtěla policistu zkontrolovat, jestli je v pořádku, spadl podle jejích slov do vody. 

Hartinová byla obviněna ze zabití z nedbalosti a také jí byla odepřena kauce. Také se ale spekulovalo, že by Jasmine mohla vyváznout pouze s pokutou, jelikož nebyla obviněna přímo z vraždy. Rodina zemřelého by se prý ale nedivila, kdyby policisté Hartinovou nakonec na zmíněnou kauci propustili. „Peníze tu mají velkou moc,“ uvedla sestra zastřeleného

Hartinová je vdaná za Andrewa Ashcrofta, nejmladšího syna lorda Ashcrofta, významného finančního podporovatele konzervativní strany, který má dvojí občanství v Británii a v Belize.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání