Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lucinka se narodila s hustými kudrnatými vlasy: Maminka po porodu nevěřila, že je to její dítě!

Autor: rc - 
26. května 2021
19:07

V naprostém šoku byla po porodu Jennifer Clocherty-Kernachanová, která před osmi měsíci přivedla na svět dcerku Arabèllu Luciú. Holčička se narodila s hustými tmavě hnědými kadeřemi! Čtyřiadvacetiletá Jennifer poté, co viděla dceřiny lokny, chvíli nemohla uvěřit, že je to opravdu její dcera!

Druhého potomka se nemohla dočkat maminka pocházející ze skotského města Renfrew. Jennifer Clocherty-Kernachanová už se svým manželem vychovávala syna a manželský pár se těšil na narození dcerky. Dívenka přišla na svět v září loňského roku.

„Narodila se císařským řezem, proto jsem ji hned neviděla. A když jsem ji uviděla, tak měla na sobě čepičku, takže jsem neviděla její vlásky,“ uvedla pro britský deník Daily Mail Jennifer s tím, že poté, co požádala porodní asistentku, aby jí sundala čepičku, byla v šoku. „Řekla jsem: Můj bože, tohle nemůže být mé dítě!“ uvedla s tím, že holčička měla hlavu plnou hustých tmavě hnědých vlasů! Malá Arabèlla má tak husté a nepoddajné lokny, že Jennifer jí je poté, co dorazili domů z porodnice, česala každých pět minut.

„Trávím víc času starostí o její vlasy než o mé vlastní,“ řekla se smíchem Jennifer s tím, že lidé vlasy její dcerky naprosto milují. „Lidé se zastavují a neustále je komentují, říkají nám, jak je krásná,“ pověděla pyšná máma, jež dodala, že starost o kudrlinky její dcerky zabírá ale dost času. „Její vlasy jsou tak silné, že když je dáme do culíčků, zůstanou vzpřímené, i když pak culíčky sundáme. Všechny moje kamarádky mi říkají, že tak žárlí, ale také to, jaké mám štěstí, ale já si občas pomyslím: Kdybyste jen věděly!“ dodala Jennifer.

VIDEO: Jak otěhotnět? Nejlepší babské rady i osvědčená doporučení lékaře.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi