Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mimino jezdilo na skateboardu dřív, než se naučilo chodit: Polly (15 měs.) viděly už miliony lidí!

Autor: ran - 
6. ledna 2021
10:32

Desítky milionů zhlédnutí, 7,3 millionů lajků a 618 000 fanoušků nasbírala videa se „skejťačkou“ Polly Anna Grayovou (15 měs.). Lidi udivuje svou schopností udržet tak skvěle rovnováhu v tak nízkém věku. Pro prkno se přímo narodila!

Australané Wayde Gray a Jessica-Leigh Allardová si jednou v létě 2020 vyjeli na výlet i se svou roční dcerkou Polly. Wayde jako starý skejťák s sebou vezl i prkno. Dcerka o skate celou cestu projevovala živý zájem, tatínek ji proto na něj z legrace postavil. Nestačil se divit, když viděl, jak sebevědomě Polly na vozítku stojí, i když ještě ani nechodila. Pro její i pobavení vlastní ji vozil sem tam. Holčička byla radostí bez sebe!

V dalších dnech po návratu z výletu se Polly s pomocí rodičů vozila po bytě, nakonec ji tatínek vzal na rampu do opravdového skateparku. A dceruška se do toho přímo zamilovala! Když Wayde viděl, jak obratně si na prkně počíná, připomněl si sám sebe z doby před tím, než se jim talent narodil. To byl ještě o 20 kilo lehčí a proháněl se na tom samém místě, kde teď učí malého sportovního génia.            

V září s nimi vyrazila i maminka a natočila pár videí. Strhla se lavina pozornosti. „Vůbec jsme nepočítali s takovou popularitou, brali jsme to jenom jako další video s hezkým miminkem, akorát že tentokrát na skatu,“ řekl Wayde pro jednu australskou televizi, kam si oba rodiče pozvali jako hosty.  

Teď už je maminka pouští samotné. Když viděla, jak Polly tatínek ostražitě hlídá, aby si neublížila, věděla, že může být klidná. Holčička už jezdí i bez držení z rampy na rampu, tatínek jí jen dává rozjezd a směr, i když stále běhá s ní, a dává pozor, jestli se náhodou nekácí na zem, což se ale děje jen málokdy. Než se rodiče nadějou, bude holčička už jezdit s větrem o závod! 

frantacizek ( 6. ledna 2021 14:45 )

je zajímavé, kolik takových dětí je. Taky na svém asi vyzkouším v budoucnu..

Zobrazit celou diskusi