Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Túra byla pro holčičku (8) velké sousto: Pro vyčerpanou dívku jeli záchranáři

Túra byla pro holčičku (8) zřejmě velké sousto: Pro vyčerpanou dívku jeli záchranáři
Túra byla pro holčičku (8) zřejmě velké sousto: Pro vyčerpanou dívku jeli záchranáři  (Autor: Facebook/Horská záchranná služba)
Autor: rc - 
16. května 2021
14:45

Túra ve Slovenském ráji byla zřejmě příliš náročná pro osmiletou holčičku. Dívka byla příliš vyčerpaná a v podvečerních hodinách její rodiče zavolali horské záchranáře.

Hezký páteční den si chtěli udělat rodiče se svou dcerou a vyrazili do Slovenského ráje, kde se vydali na túru v Prielome Hornád. Túra však zřejmě byla pro osmiletou holčičku příliš náročná. Pro vysílenou dívku museli vyrazit horští záchranáři, kteří o záchranné akci informovali na sociální síti facebook.

„Nacházeli se v Prielom Hornádu v úseku Vlčí vlny a dcera nemohla pokračovat kvůli celkovému vyčerpání. Po příjezdu na místo záchranář dívku vyšetřoval a následně doprovodil všechny členy rodiny k terénnímu vozidlu, kterým pokračovali na Podlesok, kde byla ukončena záchranná akce,“ napsali záchranáři.

VIDEO: Liberečtí záchranáři ve videu děkují všem za milá slova a dárky

Video  Liberečtí záchranáři ve videu děkují všem za milá slova a dárky  - ZZS Libereckého kraje
Video se připravuje ...

krtek. ( 16. května 2021 18:27 )

je fakt že jsem tam byl s dětmi před 35 lety , jak to tam vypadá dnes netuším. Tohle vypadá že neodhadli kam až zajít a najedou bylo všude daleko

Citronel ( 16. května 2021 17:21 )

Asi byla tak vyčerpaná, že by se na těch zádech asi neudržela, neznám to tam, ale jestli je tam teren, že musí skákat z kamenu na kámen, tak by to nešlo.

krtek. ( 16. května 2021 15:17 )

to tam šla sama ? ji rodice nemohli hodit na záda ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání