Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zpěváka Patrika (†32) našli mrtvého na zadním sedadle auta: Punker tělem i duší bojoval s alkoholismem

Autor: ran - 
14. května 2021
20:40

Tělo mrtvého muže naši lidé v autě na parkovišti banskobystrického sídliště. Auto tam parkovalo několik dní, bezvládného těla si všimli teprve náhodní kolemjdoucí. Co se zpěvákovi Patrikovi stalo, je zatím záhadou. 

Na sídlišti v Banské Bystrici v úterý zasahovali městští strážníci a kriminalisté u nálezu mrtvého mladého muže. Ten ležel bezvládně v malém červeném autě, které stálo na parkovišti.

Vozidlo místní registrovali několik dní. „Viděl jsem to auto tady asi týden, byli tu u něj dva tři chlapi,“ řekl jeden ze svědků webu televize JOJ noviny.sk. Když se ale lidé v úterý náhodou podívali dovnitř, spatřili na zadních sedačkách muže, který se nehýbal. 

„Muže našli ležet v autě na zadních sedadlech bez známek života,“ uvedla pro TV JOJ mluvčí banskobystrického krajského policejního ředitelství Mária Faltániová.

Lékař na místě konstatoval smrt, nenašel známky cizího zavinění, dodala mluvčí. Nařízená pitva by měla odhalit přesnou příčinu smrti.

Nadějný muzikant

Jak informoval web deníku Plus Jedeň Deň, policie mrtvého identifikovala jako muzikanta Patrika Regece (†32) z Prešova, který vystupoval s punkovou skupinou Varovný signál.

Web přinesl vyjádření jeho kamarádů, kteří o Patrikovi prozradili, že punk nejen hrál a zpíval, ale také žil. Propadl alkoholu, dokonce se se závislostí na něm i léčil. „Snažil se toho démona zbavit, bohužel se mu to nepodařilo,“ řekl webu smutný kamarád.

Podle něj po návratu z několikaměsíčního léčení pití Patrik znovu propadl a poslední dobou mu prý i začala selhávat játra.

Video  Nejasná smrt v autě na sídlišti: zemřel zpěvák Patrik (†32).  - Facebook
Video se připravuje ...

joachimk ( 1. ledna 2022 10:15 )

Punker tělem i duší bojoval s alkoholismem.
Jinej by řek, že chlastal jako duha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání