Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ubodala mámu sto ranami nože, její hlavu vystavila na chodníku: Stěžuje si, že dostala přísný trest

Autor: ran - 
30. dubna 2021
19:58

Za šílenou vraždu ženy poslal soud její dceru na 21 let do vězení. Dívka mámě oddělila hlavu od těla a vystavila ji na chodníku. Zasadila jí 100 ran celkem sedmi noži. Čtyři z nich při tom zlomila, tak byl její útok zběsilý!

Australanka Jessica Camilleriová (27) se doma vrhla na svoji mámu 19. července 2019 a ubodala ji při neuvěřitelně brutálním záchvatu násilí. Sedmi noži jí zasadila do hlavy a krku celkem sto ran. Čtyři čepele při doslova hororovém vraždění přelomila, napsal Daily Mail.

Maminčinu hlavu poté vystavila na trávník k chodníku před domem, kde Ritu Camilleriovou zavraždila a v němž společně bydlely. V dubnu 2021 dceři soud v Sydney vyměřil trest odnětí svobody na 21 let. 

Camilleriová následně proti rozsudku podala odvolání. Je prý nepřiměřeně přísný. A postěžovala si i na to, že ji její spoluvězeňkyně šikanují. „Vybrali si mě kvůli druhu zločinu, který jsem spáchala,“ řekla před soudem. 

Tvrdý život vězeňkyně

Jako další stížnost si připravila to, že život ve vězení „je tvrdý“ a že ji bachaři nedokáží před ostatními ochránit. „Říkají, ať si hlídám záda. Udělají mi ze života peklo,“ strachuje se. Dále uvedla, že za ní chovankyně chodí a tahají ji za vlasy. Myslí si prý, že ji plánují napadnout. 

Dva soudní znalci v oboru psychologie u vražedkyně shledali sníženou inteligenci a poruchu autistického spektra, což podle nich mělo také k jejímu jednání přispět. Kromě toho u soudu zaznělo i to, že dívka je posedlá sledováním hororů.

Měla mít doma osm kopií Masakru motorovou pilou a pět kousků Jeepers Creepers a opakovaně je se zanícením sledovat. Prý si je pouštěla stále dokola a viděla je nesčíslněkrát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání