Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nevlastní otec prodal dcerku desítkám kamioňáků na sex! Měla cenu krabičky cigaret a pěti eur

Autor: rix - 
28. dubna 2021
21:16

Nevlastní otec a elektrikář prodával svou nezletilou dvanáctiletou dceru na německých benzínových pumpách. Na oplátku za dívku požadoval pět euro a krabičku cigaret Winston. Zašel ale ještě dál. Celý čin chtěl mít nahraný na kameru.

Policejní vyšetřování bylo zahájeno 31. července 2020, kdy jeden z řidičů varoval policisty, že Thomas nabídl sexuální služby nezletilého třem dalším řidičům kamionů na parkovišti Steinsacker na dálnici Autobahn 70.

Policisté ihned po tomto oznámení Thomase s dcerou našli v autě. Výtečníka zatkli. Krátce předtím měl podle deníku The Sun dívenku zneužívat rumunský kamioňák. Taktéž za pět euro a krabičku cigaret. Ani Rumun ale nevyvázne s čistým štítem. Vzhledem k tomu, že je čin nahraný, ho také čeká soud.

K překvapení všech policie přišla také na to, že biologická matka dívky o všem věděla. Byla tedy také zatčena. Na poškozené se podle soudu vystřídalo 72 mužů. Soud potvrdil, že matka Brigitte, která žila v největším bavorském lázeňském městě Bad Kissingen, věděla o zneužívání své dcery a souhlasila s ním. Dříve také nutila dívku, aby se koukala, jak mají s Thomasem sex.

„Nutili dívku chodit nahou po bytě, aby byla sebevědomá, aby ji bavilo objevovat své tělo,“ řekl soudce.

Dítě bylo umístěno do sirotčince a v současné době podstupuje terapii kvůli traumatizujícím událostem, které zažilo.

lucie13 ( 1. května 2021 00:14 )

nechutná prasata

verka1 ( 28. dubna 2021 22:29 )

Matku a nevlastního otce zavřít a nepouštět! Fuj, to se nedělá 👎
Chudák holka si ponese následky celý život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání