Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Krvavá narozeninová oslava: Anna (27) po ní ubodala manžela Adama (†32)!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Václav Burian)
Autor: jel - 
28. dubna 2021
16:16

Anna Krozolinowskiová v sobotu slavila sedmadvacáté narozeniny. Malou party si uspořádala na zahradě svého domu v přístavním městě Grimsby na severovýchodě Anglie. Po večírku se však našlo mrtvé tělo manžela oslavenkyně - Adama. Ubodat ho měla sama jeho žena.

Do domu se rodina přestěhovala před čtyřmi lety. Anna a Adam spolu měli dvě malé dcery. Soused zavražděného muže popsal jako milujícího otce, který by udělal vše pro to, aby bylo o jeho dcery postaráno. „Pracoval opravdu tvrdě, často jsme ho viděli, jak vyráží v šest ráno na dlouho směnu v továrně na mořské plody,“ uvedl místní pro The Sun.

Ten se sám zúčastnil narozeninové oslavy pořádané rodinou Krozolinowských. Prozradil, že se mu vše zdálo normální. „Seděl jsem tam celé odpoledne. Všichni byli opravdu šťastní, pamatuju si, že jsem si říkal, jak krásný den to byl,“ vysvětlil soused s tím, že se rodina zdála šťastná.

Později se ovšem vše změnilo. „Když jsem se v noci probudil, zaslechl jsem křik. Venku byli policisté. Nedokážu uvěřit, že se něco takového stalo,“ dodal a povzdechl si, že je to skutečná tragédie a je mu opravdu líto nebohých malých holčiček.

Adamovo tělo bylo nalezeno v ulici nedaleko jeho bydliště, měl několik bodných ran. Byl převezen do nemocnice, ale následkům svého zranění podlehl. Jeho manželka Anna byla zatčena a později obviněna z vraždy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání