Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Honosná vila šéfa Pornhubu shořela na popel! Rezidenci za 342 milionů někdo zřejmě zapálil

Autor: rc - 
27. dubna 2021
16:50

V plamenech skončila honosná vila šéfa portálu Pornhub Ferase Antoona. Z paláce s jedenácti koupelnami a osmi ložnicemi, který byl ve výstavbě v kanadském Montrealu, zbyly jen ruiny. Dům za 19,8 milionu kanadských dolarů (cca 342 milionů Kč) byl zřejmě zapálen úmyslně.

Až osm desítek hasičů se rozjelo do čtvrti Athuntsic-Cartierville v kanadském Montrealu poté, co dostali hlášení, že plameny zachvátily honosnou vilu. Obří dům, který disponoval osmi ložnicemi a jedenácti koupelnami, patřil šéfovi portálu Pornhub Ferasi Antoonovi.

„O víkendu došlo v mém sídle k požáru. Rezidence byla ve výstavbě. Jsem vděčný za to, že má rodina, já a naši sousedé jsou v bezpečí. S ohledem na probíhající policejní vyšetřování nebudu dále komentovat,“ uvedl Feras v prohlášení. Vila byla nedávno uvedena do prodeje za neuvěřitelných 19,8 milionů kanadských dolarů (cca 342 milionů Kč).

Po masivním požáru však z vily zbyla jen kostra. Kvůli požáru bylo nutné evakuovat sousední domy. „Policisté, kteří dorazili na místo, byli svědky toho, že požár začal uvnitř rezidence,“ uvedl policejní mluvčí Julien Lévesque. Podle informací britského deníku Daily Star svědci viděli dva lidi na pozemku domu.

VIDEO: Luxusní audi na Plzeňsku podpálil žhář.

Video  Luxusní audi na Plzeňsku podpálil žhář.  - HZS PK
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání