Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dívka (†23) dostala výpověď a oběsila se: Její tělo našla máma po návratu z dovolené

Autor: rix - 
25. dubna 2021
18:32

Třiadvacetiletá Ruby Leatyová měla jet s rodiči na krátkou dovolenou, místo toho se nicméně rozhodla zůstat doma. Její mámu po příjezdu domů ale čekal šokující obraz. Mladou dceru tam našla oběšenou.

Podle deníku Daily Mail Ruby bojovala dlouhá léta s depresemi. Chuť k životu jí nepřidalo ani to, že zemřel její milovaný psí mazlíček, načež ji ještě vyhodili ze zaměstnání. „Tvrdě bojovala s lockdownem a ztrátou milovaného psa, který zemřel 7. července. Psa milovala, byl pro ni velmi dobrým společníkem po celou dobu, kdy trpěla s depresemi,“ sdělila matka. Z práce měli Ruby vyhodit po dvou zmeškaných schůzkách. 

„Nebyla to ničí chyba, jen má,“ bylo napsané na lístečku, který u oběšené nalezla policistka Hannah Kemishová. „Měli jsme jet na dovolenou a ona měla jet s námi. Na poslední chvíli se ale rozhodla, že zůstane doma. Nikdy jsme ji doma nenechávali, byla z toho pak špatná,“ uvedla zdrcená matka. Její maminka na ni po celou dobu prý myslela. Zvláště na to, že jejich dcera už je dospělá a není tak třeba ji pořád hlídat. Věděla, že je doma a v bezpečí.

Dívka bojovala s depresemi přes deset let a v minulosti se už o sebevraždu několikrát neúspěšně pokoušela.

Po její tragické smrti předal rodinný přítel Matt Cutting pro charitu Mind na počest Ruby více než 11 000 liber. „Ruby byla nejlaskavější, nejopatrnější a nejkrásnější člověk, který chodil po Zemi. Dala city všech ostatních před své vlastní a kvůli tomu ji lidé tak milovali,“ uvedl při té příležitosti.

Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. | Blesk.cz

Video  „Depresemi trpí nejvíc střední manažeři, mají malý vliv,“ řekla psycholožka  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání