Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Děsivá scéna na Slovensku: Miminko (2) vypadlo za jízdy z auta, 15 metrů klouzalo po asfaltu a spadlo do příkopu

Autor: rix - 
8. dubna 2021
17:37

Šokující scéna se odehrála v okrese Trnava v obci Opoj. Řidič měl zrovna projíždět zatáčkou, když jeho dvouletá dcera Majka vypadla i s autosedačkou ven. Těžce zraněné miminko museli lékaři transportovat vrtulníkem.

„Podle prvotních informací měla dvouletá dívenka sedět na zadní sedačce a za dosud nevyjasněných příčin vypadnout i se sedačkou z jedoucího auta,“ uvedla pro server Nový Čas policejní mluvčí Mária Linkešová. Při pádu si mělo dítě poranit hlavu.

Jeden z kolemjdoucích serveru dále potvrdil, že byl otec v šoku, ale dokázal se zmobilizovat a přivolat záchrannou službu. „Zastavil a utíkal za ní,“ doplnil svědek. Dívenka měla být po tom, co vypadla z auta, při vědomí a dokázala komunikovat, uvedla mluvčí záchranné služby Zuzana Hopjaková.

Muž vezl dívku v autě značky Renault a podle dostupných informací jel naštěstí pomalu. Auto nicméně před incidentem prošlo čištěním interiéru. Otec pravděpodobně zapomněl autosedačku zajistit, stejně tak jako dětskou pojistku. Souhra těchto okolností přispěla k tomu, že si dítě mělo samo otevřít za jízdy dveře od auta.

Uživatel_5469389 ( 8. dubna 2021 21:54 )

Dvouleté miminko???? To už dávno není miminko, páni pisàlkové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání