Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nezodpovědná máma nechala štěně vylízat talíř od heroinu: Nafouklo se mu břicho a zemřelo!

Autor: jžk - 
4. dubna 2021
17:41

Matka dvou dětí nechala štěně olízat talíř plný heroinu a místo vyhledání pomoci si předávkovaného psa natočila. To se podle policie před smrtí celé nafouklo!

Nicole Hollandová (26) z New Yorku údajně zabila šestitýdenní štěně dobrmana jménem Champ tím, že mu dovolila požít heroin. Ten nechala na talíři položený na podlaze! Podle policie sama nějaké drogy předtím vyšňupala brčkem.

Žena, která se stará o dvě děti, uvedla, že malý Champ se začal chovat podivně, ale místo pomoci ho pouze začala natáčet. Dále tvrdila, že se štěněti nafouklo břicho a ona mu na něj zatlačila, což vyvolalo zvracení. Když se jeho dech stabilizoval, rozhodla se počkat do dalšího dne, než by ho vzala k veterináři, toho se však nebohý pes už nedožil.

Policie zatkla Hollandovou krátce poté, co se na sociálních sítích začalo šířit výše zmíněné video. Zapřisáhla se, že psovi žádné drogy injekčně nepodala, pitva však prokázala, že zemřel na předávkování heroinem. Dodala, že mu nijak ublížit nechtěla. Přesto však byla nakonec obviněna z přečinu týrání zvířat a 6. dubna ji čeká soud. Nezodpovědná matka byla již v minulosti trestně stíhána za držení drog a krádeže.

VIDEO: Když drogy docházejí aneb zákoutí temného webu  

blond88 ( 5. dubna 2021 06:05 )

Já bych na talíři zbytky nenechala

vosavopruz ( 4. dubna 2021 22:35 )

Chudák pes,nekvalitní heroin.

villon ( 4. dubna 2021 21:47 )

Má "hezký" kukadla, ta smažka. Jinak pejskovi RIP, už nikoho nezakousne a chcípl zřejmě mimořádně vysmátej .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání