Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Holčičku (†4) roztrhala smečka psů: V kaluži krve ji před domem našla máma

Holčičku (†4) roztrhala smečka psů: V kaluži krve ji před domem našla její máma! (ilustrační foto)
Holčičku (†4) roztrhala smečka psů: V kaluži krve ji před domem našla její máma! (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
26. března 2021
19:24

Tragicky zemřela teprve čtyřletá holčička ze Saúdské Arábie. Malá Šahd byla na předměstí Rijádu napadena smečkou psů! Před rodinným domem ji našla její zděšená máma v kaluži krve. Děvčátko bylo převezeno do nemocnice, ovšem lékaři mu už nedokázali pomoci a na následky zranění zemřelo.

Tragédie se odehrála v pátek vpodvečer na předměstí Al-Wašajla ležícího u saudskoarabského hlavního města Rijádu. Smečka divokých psů tam napadla teprve čtyřletou holčičku Šahd. „Jsme zvyklí jezdit do rodinného prázdninového domu v Al-Wašajle, která je pětadvacet kilometrů jihozápadně od Rijádu,“ uvedl pro zpravodajský web Gulf News Abdulláh Hazzam al-Abd al-Salam, strýc dívenky, s tím, že rodina si po modlitbě všimla, že s nimi malá Šahd není. „Chvíli jsme mou neteř postrádali,“ dodal strýc s tím, že se jednalo o pouhé minuty, než se ji její maminka vydala hledat. Ovšem minuty stačily k tomu, aby se stala tragédie. Po chvíli všichni slyšeli hysterický křik.

Šli za křikem zoufalé matky a venku před domem viděli dívku ležet v kaluži krve, zatímco ji trhalo pět psů! Podle informací zpravodajského webu Adžel psy odehnali tím, že po nich házeli cihly. Dívku pak vzali a převezli do nemocnice prince Abdula Rahmana Al-Fajsala. „Kolem půl šesté jsme dorazili do nemocnice. Byla jí poskytnuta první pomoc a personál nemocnice nás ujistil, že bude v pořádku,“ uvedl její strýc s tím, že se všem ulevilo, že holčička bude v pořádku.

Ovšem pak přišla zdrcující zpráva. „Čekali jsme mimo nemocnici kvůli preventivním opatřením ohledně covidu-19, ale v 19.50 jsme byli informováni, že zemřela. Byl to šok pro všechny,“ uvedl dívčin strýc s tím, že na místě žije mnoho toulavých psů. „Ohrožují životy lidí a obyvatel prázdninových domů,“ dodává s tím, že vyzývá úřady, aby situaci okamžitě řešily.

VIDEO: Smečka psů útočí na ženu

Video  Smečka psů útočí na ženu  - vkontakte
Video se připravuje ...

naraznik ( 26. března 2021 20:16 )

Hlavní je titulek článku, že dementi. Koho tady asi zajímá smečka psů v SA???

Jirik-ta ( 26. března 2021 20:04 )

Tenhle náš postkomunistický pravěk, to je něco. Ještě chybí pořádná krajta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání