Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pitbulové potrhali dívku tak brutálně, že ji skalpovali a skončila v kómatu

Autor: shp - 
5. srpna 2020
20:59

Joslyn Stinchcombová (15) z Atlanty se vracela domů, když na ni zničehonic vystartovali dva pitbulové její sousedky Alexandrie Torregrossaové (29). Útok byl velmi zuřivý. Psi dívenku ošklivě potrhali, skalpovali ji a ukousli jí levé ucho. Dívka skončila po útoku zvířat v kómatu.

Leží v nemocnici a je umístěná na ventilátoru. Má poškozenou průdušnici. Její stav je velmi vážný, uvedly Classic City News. Na místo byl přivolán zástupce šerifa, který spatřil dívenku na zemi. Jeden pes byl zakousnutý do jejího krku, další do hlavy. První z pitbulů pak vyběhl směrem k policistovi, který neváhal a střelil po něm.

Oba psi byli utraceni

Zraněné zvíře pak uteklo. I druhý pes ze scény zmizel. Oba pitbulové byli poté nalezeni doma u své majitelky. Byli jí odebráni a postupně utraceni. Alexandria Torregrossaová byla obviněna z nezodpovědné a nedostatečné péče o zvířata.

O stavu Joslyn promluvila její teta Charity Stinchcombová Montgomeryová. Skalpování dívky bylo prý tak brutální, že jí možná na hlavě už nikdy neporostou vlasy. „Existují implantáty a věci, které mohou být provedeny, ale uplyne přes rok, než se o tom vůbec můžeme bavit,“ prohlásila. A to prý není zdaleka vše.

Možná se už nikdy neusměje

Joslyn utrpěla poškození nervů, což může ovlivnit její usmívání, mrkání a další výrazy v obličeji,“ dodala teta. Možná se už nikdy neusměje. Dívenka ještě navíc není z nejhoršího venku. V její krční žíle se totiž objevila krevní sraženina. Pokud nezemře, bude léčba Joslyn velmi dlouhá a náročná...

Dívenka byla pitbuly potrhána tak brutálně, že skončila v kómatu. Dívenka byla pitbuly potrhána tak brutálně, že skončila v kómatu. | Facebook

Stsa ( 8. srpna 2020 23:22 )

Ale nemuselo by se to stát kdyby ona nebyla na světě nebo ty ;)

Stsa ( 8. srpna 2020 23:21 )

Vy idioti z blesku jak si myslíte že jste chytří, podívejte se kolik lidí DENNĚ zabije jiné lidi, ale to se musí pořád házet špína na psy jako by vy lidí z blesku byly nějací chytří, když se to stane párkrát za měsíc a vy co si myslíte že se tady jen vztekam tak popremyslejte nemyslíte si že psy jsou hodní a chtrí? Narozdíl od lidí, běžte se KYS všichni kteří takhle přemýšlíte fakt lidí je 7-8 miliard a psů ani 1 miliarda takže za tohle bych vám nejradši utratil babičku / celou rodinu

1pravda1 ( 5. srpna 2020 21:54 )

Na auto musí být řidičák, ale psa může mít každý, i když ho nezvládá a to v množství jaké chce. ZÁKONY, VÝCVIK, PSYCHOTESTY. PO INCIDENTU NEZVLÁDNUTÍ PSA, KTERÝ NĚKOHO ZRANÍ - ZÁKAZ CHOVU PSŮ DOŽIVOTNĚ.

1pravda1 ( 5. srpna 2020 21:51 )

DOST MNOŽENÍ TĚCHTO PSŮ VŠUDE NA SVĚTĚ, CHUDÁK HOLKA. KDYBY SE TI PSI NENAMNOŽILI, TAK NEMUSELI BÝT UTRACENI! A že těch případů je, jsou určité rasy, které dokáží zabít okamžitě, a pudl to není. DOST UŽ. Nedávno příběh jak šla venčit 6 buldoků, kteří také někoho téměř zlikvidovali, kdy už tady budou konečně zákony ochrany lidí před psy a jejich nezodpovědnými majiteli!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání