Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Umírajícího psa nechal majitel na parkovišti: Nová rodina mu dopřála poslední měsíce plné lásky

Autor: shp - 
31. října 2020
17:19

Připravte si kapesníčky. V tomto příběhu je vše. Lhostejnost, bezcitnost i pravá láska a věrnost. Umírajícího zlatého retrívra Thea opustil jeho majitel, který se o něj už nechtěl starat. Udělal to ale bez vědomí svého syna. Když se pak mladík s hafanem setkal, měl čtyřnožec viditelnou radost.

Theo si setkání se synem svého někdejšího majitele ve svých posledních dnech užil. Evidentně mladíka poznal. Zlatého retrívra opuštěného na parkovišti se ujal dobrotivý pár Jenny a Scott Leechovi z Crystal Lake v Illinois, který je spolu od střední školy. „Podíval se na chlapce a poznal ho,“ řekla Jenny televizní stanici CBS Chicago.

Pes se stal čestným policistou

Leechovi se už starají o sedm pejsků, ale když viděli Thea, zželelo se jim ho. Manželé chtějí, aby si pejsek své poslední okamžiky života naplno užil. Sestavili mu proto seznam věcí, které by měl hafánek udělat, než zemře. Stal se čestným policistou, prošel se po požární stanici, plul na lodi a setkal se s imitátorem Elvise Presleyho.

Navíc snědl spoustu lahodných pokrmů. Na stará kolena šel dokonce na rande naslepo s fenkou německého ovčáka. Vyzkoušel si také cosplaying, když ho Leechovi převlékli za slavného psího detektiva Scooby-Doo. Theo žije šťastným životem s novými majiteli už pět měsíců, a i když mu moc času nezbývá, jeho konec je důstojný.

Co je ale nejdůležitější, neprožívá ho sám a ví, že je opravdu milován. „Je to jeho cesta. Chodí stále ven. Žije svůj život naplno,“ dodal o umírajícím zlatém retrívrovi milovník psů Scott. Díky odvysílání reportáže se dokonce z Thea stala místní celebrita, která se dočkala veliké pozornosti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi