Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kříženec pitbula roztrhal novorozeného chlapečka (†26 dní). Jeho matku obvinili ze zanedbání péče

Autor: shp - 
4. července 2020
10:02

Doma měla agresivní fenu křížence pitbula. Dokonce prý pro ni hledala nový domov. Jenže ten matka Jennifer Connellová (38) z amerického Lafayette v Indianě rozhodně nenašla včas. Fenka Maisie zaútočila na jejího synka, teprve 26denního Juliana, a roztrhala ho. Matka pak byla zatčena.

Policie podle The Indy Channel uvedla, že se u Conellové doma začala Maise prát s kříženkou bígla Indií. Náctiletý syn zmíněné ženy se od sebe snažil zvířata odtrhnout. Podařilo se mu to, ale fena pak vzápětí zaútočila na malinkého Juliana a roztrhala ho. Dítěti už nebylo pomoci.

Pitbul pokousal dítě na krku a hlavě

Důstojník, který zasahoval na místě činu, vypověděl, že našel zakrvácenou Maisie, jak se tyčí nad Julianem v matčině ložnici. Dítě utrpělo fatální zranění na hlavě a krku. Policista na místě psa zastřelil, aby se k chlapečkovi dostal, ale bylo už pozdě. Rodinná tragédie byla dokonána.

Connellová pak strážcům zákona vypověděla, že se snažila Maisie najít nový domov poté, co začala být agresivní na její druhou fenku. Podle druhého zasahujícího důstojníka byl dům Connellové v otřesném stavu a linul se z něj nesnesitelný odér. Všude byla špína a odpadky se válely po zemi.

V domě byla mrtvá havěť

Navíc byli v domě i mrtvé myši, švábi a další havěť. Connellová byla zatčena a obviněna ze zanedbání péče o svěřené dítě. Druhý pes jí byl odebrán a umístěn do útulku. Connellová později žádala na sociální síti o pomoc s jeho nalezením. Podle všeho marně.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání