Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chlapec (†9) šel pro poštu: Roztrhali ho pitbulové

Chlapec (†9) šel pro poštu: Roztrhali ho pitbulové.
Chlapec (†9) šel pro poštu: Roztrhali ho pitbulové.  (Autor: GoFundMe)
Autor: jel - 
31. května 2020
17:36

Robby Taylor (†9) z amerického Arkansasu šel ve čtvrtek ráno vybrat poštovní schránku. Když se dlouho nevracel, jeho maminka Lyndsay Taylorová si začala dělat starosti, a tak se šla po chlapci podívat. Našla ho mrtvého!

Když vyšla Lyndsay z domu, údajně chlapce nikde neviděla, ale zahlédla dva psy, jak utíkají pryč od plotu. Tam našla svého chlapce mrtvého a potrhaného od psů. Policie uvedla, že v souvislosti s vyšetřováním se ptala na psy dvou lidí, ale nikoho nezatkla.

Čtyřnožci byli prý převezeni do útulku a po dobu vyšetřování budou v karanténě. Policie sice neuvedla, o jaké plemeno psů se jednalo, ale podle rodinné známé, která organizuje pro rodinu tragicky zesnulého chlapce sbírku, šlo o pitbuly.

„Robby šel pro poštu ve svém domě v Mount Vernon a byl napaden dvěma ztracenými pitbuly, kteří ho připravili o život,“ stojí na stránce GoFundMe, kde známá organizuje sbírku na pohřeb malého chlapce a na podporu rodiny, která má ještě další dvě děti. Ve sbírce je nyní vybráno v přepočtu téměř 360 tisíc korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání