Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chlapec (3) se ztratil v lese: Dlouhé hodiny ho chránil rodinný pitbul!

Šťastně skončilo pátrání po chlapci (3), který se ztratil v lese: Rodinný pejsek ho po celou dobu věrně hlídal!
Šťastně skončilo pátrání po chlapci (3), který se ztratil v lese: Rodinný pejsek ho po celou dobu věrně hlídal!  (Autor: Facebook/Suwannee County Sheriff's Office)
Autor: rc - 
20. února 2020
18:47

Šťastný konec mělo pátrání po tříletém chlapci, který si hrál na dvorku u svého domu, když náhle zmizel. Strážci zákona po něm začali pátrat a o několik hodin později se jim ho podařilo najít v lese s rodinným psem po jeho boku! Pitbul jménem Buddy chlapce chránil a nikomu nedovolil, aby se k němu přiblížil!

V úterý odpoledne na floridskou policii zavolala vyděšená máma, která nahlásila zmizení svého malého synka. Tříletý chlapec si měl se svými sourozenci hrát na dvorku jejich domu, když náhle zmizel. „Matka dispečerovi řekla, že rodinný pes Buddy také zmizel a zřejmě bude s dítětem,“ uvedli strážci zákona v prohlášení na sociální síti. Policisté okamžitě začali po chlapci pátrat a do pátrání byli také zapojeni policejní psi.

„O chvíli později soused žijící poblíž zavolal na tísňovou linku a uvedl, že našel malé dítě a psa v lesích, ale pes mu nedovolil, aby se k dítěti přiblížil,“ popsala policie s tím, že díky sousedovi mohli chlapce vrátit do náruče jeho mámy a zároveň zdůraznili, že chlapec se vrátil domů bez úhony díky jeho nejlepšímu čtyřnohému kamarádovi.

S tím souhlasí i lidé na internetu. „Ten úžasný pes se staral o svého malého pána,“ napsala v komentářích uživatelka Amy. „Jsem tak šťastná, že ten maličký je v bezpečí. Úžasný pes. To štěně musí dostat cestu psa roku. A všechno, co chce. Den v lázních pro něj,“ doplnila Peggy.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání