Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Po brutálně zavražděné Taťáně (†34) zůstaly tři děti. Kdo se o ně postará?

Autor: shp - 
9. února 2021
13:47

Brutální vražda trojnásobné maminky Taťány (†34) otřásla slovenským Šamorínem. Z krvavého činu byl obviněn její manžel Tomáš (37), kterého zatkla policie, a skončil za mřížemi. Tam se začal sebepoškozovat. Kdo se nyní postará o Tomáška (3), Dominiku (8) a Lenku (17), jimž tragicky ze života zmizeli oba rodiče?

Video  Brutální vražda trojnásobné mámy Taťány (†34): Obvinili z ní manžela  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Podle zdroje Nového Času měl požádat o svěření dětí do péče bratr Tomáše. To je pro mnohé překvapení. Od krvavého dramatu už uplynuly téměř dva týdny. Z obzvlášť závažného činu vraždy, ke kterému došlo v Šamoríně v Kasárenské ulici, obvinil vyšetřovatel z Trnavy manžela nebohé ženy.

Dcera utírala máminu krev

Pokud Tomáše odsoudí, hrozí mu až 25 let za mřížemi. „Žena měla po těle vícero devastačních zranění, kterým na místě podlehla,“ uvedla krátce po činu trnavská policie. Za dveřmi bytu se odehrála hrůza jako z hororu. „Její nejstarší dcera Lenka musela utírat krev své mámy,“ šokoval zdroj Nového Času.

Soužití s Tomášem neměla rodina podle sousedů vůbec snadné. „Báli se ho. Ona i její děti,“ řekla portálu nejmenovaná sousedka z bytovky. Zpoza dveří bytu, kde rodina žila, se podle ní často ozývaly hádky, bitky i pláč. „Byla u nich dokonce i sociálka, nejen policie,“ dodala smutně žena.

Tomášek, Dominika a Linda skončili v dětském domově

Taťána pocházela z ukrajinského města Mukačevo. Její jedinou rodinou na Slovensku byli manžel a tři děti. Ty se po sledu tragických událostí ocitly v dětském domově. Zda se někdy ze smrti milované mámy vzpamatují, ukáže až čas. Soud nyní musí rozhodnout, zda je svěří strýcovi do péče.

nika70 ( 9. února 2021 16:19 )

Tak Lenka nebo Linda? Udělejte si v tom trochu jasno!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání