Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena (†24) se odmítla provdat za bratrance a utekla s milencem (†25): Rodina je brutálně zavraždila!

(ilustrační foto) Žena (†24) se odmítla provdat za svého bratrance a utekla s milencem: Rodina je brutálně zavraždila!
(ilustrační foto) Žena (†24) se odmítla provdat za svého bratrance a utekla s milencem: Rodina je brutálně zavraždila!  (Autor: Profimedia)
Autor: rc - 
12. ledna 2021
15:14

Turecko šokovala dvojnásobná vražda milenců! Vildan Inceová (†24) se odmítla provdat za svého bratrance a utekla se svým přítelem Osmanem Celikem (†25). Vztah mladého páru dopadl tragicky. Její rodina je měla pozvat k sobě, aby oslavili příchod nového roku, a během oslav je zavraždila!

Otřesná vražda se odehrála v turecké vesnici Bayrramozu ležící ve střední Anatolii. Kocem roku se Vildan Inceová měla provdat za svého bratrance. Svatba byla zinscenována rodinami, ovšem čtyřiadvacetiletá žena se rozhodla vzdorovat a uprchla se svým přítelem Osmanem Celikem.

Rodiny po milencích okamžitě začaly pátrat, ovšem nemohly je najít. Zlom nastal na samém konci roku. Podle informací britského deníku Daily Mail se dvojice nakonec ukázala sama. Těsně před oslavami nového roku se vrátili a rodina nebohé dívky je prý pozvala k sobě domů, aby společně příchod roku oslavili s tím, že se chtějí usmířit.

Ve skutečnosti to však byla pouhá past na milence. Jakmile se Vildan objevila doma, byla údajně zavlečena do koupelny, kde byla brutálně zavražděna. Příbuzní ji ubodali k smrti. Její přítel měl být násilně svlečen a znásilněn předtím, než byl ubodán. Mrtvoly měli příbuzní zakopat za vesnicí.

Rodina Celika neměla o synovi dlouho zprávy, a tak nahlásila jeho zmizení policii. Vyšetřovatelé zadrželi rodinu Vildan a její příbuzní se podle informací výše zmíněného deníku přiznali k vraždám. Dokonce policisty vzali na místo, kde pohřbili těla. Poté, co těla milenců byla vykopána, strážci zákona zadrželi otce Vildan, jejího bratra a bratrance, za nějž se měla provdat. V cele skončili ještě další dva příbuzní.

VIDEO: Hromadné vraždění neviňátek. Zemřít museli všichni chlapci mladší dvou let

Sibyla ( 12. ledna 2021 16:45 )

v Anglii jsou celé rody, kde si sestřenice braly bratrance a mají postižené potomky. Jak mentálně, tak i fyzicky. Vraždy k islámu patří, je to tam celkem běžné. Ale divím se, že nezabili jen tu "nezdárnou" dceru, protože vraždou toho jejího přítele na sebe přivolali pomstu jeho rodiny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání