Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cestou z práce boural a pak zazvonil telefon: „Rodím!“ volala přítelkyně

Srážka se zvěří se zvrhla v boj o čas: Muži začala rodit přítelkyně, policisté museli rychle jednat
Srážka se zvěří se zvrhla v boj o čas: Muži začala rodit přítelkyně, policisté museli rychle jednat  (Autor: Policie ČR)
Autor: VaB - 
25. listopadu 2020
20:11

Když jel nastávající táta z práce, skočilo před auto stádo srnců, jedno srazil. Na místo zavolal policisty, jenže... Během vyšetřování mu volala přítelkyně, že rodí. Policisté se proto dali fofrem do práce a během chvilky bylo hotovo! Tatínek porod stihl a policistům pak zaslal děkovný dopis. 

Srážka se zvěří je vždy nepříjemná věc. Poničené auto, zraněné nebo mrtvé zvíře a spousta starostí na kapotě. Lidé k nehodám často volají dopravní policii. Jinak tomu nebylo i na Rychnovsku. 

Jenže případ, který policistka Lucie Šebestová a policista Milan Pírko vyšetřovali, nebyl úplně běžný. Řidič jel za přítelkyní, která měla těsně před porodem! A právě během vyšetřování začala rodit.

Policisté situaci pochopili a řidiči vyšli vstříc. On tak díky nim porod stihl. „Při cestě z práce mi před auto skočilo stádo srnčího a jeden kus jsem srazil. Během vyšetřování a záznamu nehody mi volala přítelkyně, že začal porod. Hlídka jednala rychle, s vědomím, že mi rodí přítelkyně. Rychle a profesionálně. Porod jsem stihl a mohl jsem být přítomen nejkrásnějšímu okamžiku v našem životě. Je to příběh ze sbírky ,to nevymyslíš'. Děkuji za takové policisty. Děkuji za rychlost, profesionalitu, lidskost i dávku lidového humoru, který mi to vše ulehčil. S pozdravem šťastný otec," napsal muž policistům v děkovném vzkazu.

Policisty pár vět velice potěšilo a je to pro ně milá a cenná zpětná vazba, která je bohužel vzácná.  

Video  Záchrana jelena v Českých Budějovicích.  - HZS Jihočeského kraje
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání