Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena (50) v pasáži pod sebou zapálila tašky: Prý se polévala alkoholem a chtěla podpálit i sebe

Policie a záchranáři měli v pátek večer plné ruce práce s podnapilou ženou, která se prý chtěla upálit.
Policie a záchranáři měli v pátek večer plné ruce práce s podnapilou ženou, která se prý chtěla upálit.  (Autor: MP Pardubice)
Autor: ran - 
24. listopadu 2020
20:57

Žena (50) v Pardubicích si pod sebou měla zapálit dvě tašky, polít se alkoholem a chystala se prý zapálit i sebe. Strážníci na tašky chrstli vodu a ženu si převzala záchranná služba.

V pátek večer měli pardubičtí policisté plné ruce práce s podnapilou ženou. K podivné situaci je zavolal svědek celé události, který strážníkům také ochotně poskytl kýbl s vodou. Incident se odehrál v Machoňově pasáži v Pardubicích.

Svědek přivolal policejní hlídku, protože prý došel k závěru, že se zvláštně chovající žena snaží zapálit. Měla začít tím, že podpálila dvě tašky a pak se polít alkoholem. Strážníci na místo přispěchali v okamžiku, kdy už ženě tašky hořely pod nohama.

„Podnapilá žena byla rozrušená a měla velmi zpomalené reakce. Policistům pouze sdělila, že se polila alkoholem a snažila se zapálit,“ potvrdila městská policie na svých webových stránkách. Strážci pořádku podaným kýblem s vodou tašky ihned uhasili. Zraněnou ženu si převzala záchranná služba.

Podle policie ale podle kamerových záznamů není zřejmé, že by žena manipulovala s alkoholem a polévala se jím. Zato vzplanutí tašek na kameře vidět je. „V jednom okamžiku obsah tašky způsobil intenzivnější zahoření, avšak ani to s ženou nehnulo. Oznamovateli děkujeme za včasné přivolání pomoci,“ doplnila policie. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video  Jihokorejský senior se pokusil upálit při protestu proti Japonsku v roce 2015.  - Reuters/Youtube
Video se připravuje ...

alzbeta59 ( 25. listopadu 2020 05:15 )

no jo, ale proc v pasazi, proc si nenasla nejake tiche zatisi... proc delat smrad ze spaleneho masa v mistech kde chodi lidi??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání