Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rodiče jejich lásce nepřáli: Chlapec (14) ukradl auto a uprchl i se svou vyvolenou (11)!

Kevin Figueros (14) a jeho milá Amaya Arguellesová (11) ujeli téměř 2000 km, než byli dopadeni.
Kevin Figueros (14) a jeho milá Amaya Arguellesová (11) ujeli téměř 2000 km, než byli dopadeni.  (Autor: NYPD)
Autor: shp - 
23. listopadu 2020
19:01

Novodobý Romeo vzal svou Julii na útěk ve stylu Rychle a zběsile. Teprve čtrnáctiletý Kevin Figueros z newyorského Brooklynu ukradl svému otci šedý minivan značky Toyota a dal se na adrenalinový úprk se svou milou Amayou Arguellesovou (11). Ve voze, který rozhodně není závodní károu, upaloval rychlostí až 151 km/h.

Jejich lásce rodiče nepřáli, proto se mladý Kevin rozhodl vzít osud do vlastních rukou. Ukradl tátovi auto a ujížděl pryč i se svou o tři roky mladší láskou, uvedl portál New York Post. Na dálnici, kde se smí jet maximálně 105 kilometrů v hodině, uháněl o 46 kilometrů rychleji.

A i když je Kevin teprve mladík, evidentně má již bohaté řidičské zkušenosti. Zastaven policií byl totiž o tři dny později až v téměř 2000 kilometrů vzdáleném městě Council Bluffs v Iowě, doplnil Daily Mail. Mladí milenci byli po zadržení umístěni do detenčního centra pro mladistvé.

Rodiče si oddechli 

Odtamtud pak informovali jejich rodiče. Ti si pak jistě oddechli, že jsou jejich ratolesti v pořádku. Láska je sice krásná věc, ale někdy je na ni potřeba dospět. Snad to dětští milenci pochopí. Příště by totiž podobný útěk z domova nemusel dopadnout dobře...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání