Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec zabil dceru (†2) a postřelil syna (12): Vraždil před zraky jejich matky!

Autor: rc - 
18. října 2020
18:48

Rodinná tragédie se odehrála ve středu v americkém státě Kentucky. David Hampton tam zabil svou dvouletou dceru a do krku střelil svého dvanáctiletého syna. Chlapec přežil a byl letecky převezen do nemocnice. Šestatřicetiletý muž zabil svou vlastní dceru před očima její matky a dalšího sourozence.

Střelba ve středu  zazněla v jednom z domů ve městě Hazard v americkém státě Kentucky. Otec David Hampton tam zastřelil svou dceru Sunday Rose Hamptonovou, které byly pouhé dva roky.  

Pak zbraň namířil na svého dvanáctiletého syna Vicca, kterého trefil do krku. Chlapec však přežil a posléze, co na místo dorazili záchranáři, byl převezen letecky do nemocnice. Podle informací britského deníku Daily Mail má být stabilizovaný.

U smrti malé Sunday Rose byla její vlastní matka, která všemu přihlížena. Navíc byl u střelby přítomen i další sourozenec dětí. Hampton měl při zatýkání klást odpor a snažil se utéci. Šestatřicetiletý muž byl nakonec zpacifikován a byl zatčen za vraždu, pokus o vraždu a ohrožování a byl obviněn.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání