Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pětinásobnou maminku Nicolu týral násilnický přítel: Donutil ji k 9 tetováním s jeho jménem

Autor: shp - 
29. srpna 2020
15:59

Pětinásobná maminka Nicola Frostová (32) z anglického Northamptonu si prožila hotové peklo na Zemi. Její přítel Aaron James Wharton (31) se totiž ukázal jako majetnický násilník, který ji začal bít a přivlastňovat si ji. Nakonec ji donutil, aby si nechala devětkrát vytetovat na tělo jeho jméno.

Mužova agresivita se neustále stupňovala. V roce 2019 svou partnerku bil dlouhé tři hodiny, škrtil ji a držel jí nůž pod krkem. Skončila s obrovskými modřinami. To vše jenom proto, že byl v noci pařit a domů se vrátil namol opilý. Neustále se k ní choval, jako by byla předmět, a ne živý člověk. Poté ji násilím nutil k tomu, aby si nechala udělat tetování s jeho jménem.

To nejděsivější hlásalo: „Majetek A. J. Whartona“. Nakonec jich měla chudinka devět. Dodnes tyto čmáranice a nesmysly hyzdí její tělo. Tyran byl nakonec poslán do vězení na 21 měsíců. K tomu vyfasoval navíc desetiletý zákaz přibližovat se nebo jakkoliv kontaktovat nebohou Nicolu. Ze začátku se přitom choval jako mílius.

Nejdřív se k ní choval jako k princezně

„První rok byl perfektní. Choval se ke mně jako k princezně. Ale dalších pět let bylo jako život v pekle. Prostě se změnil. Nevím, co za tím bylo. Myslím si, že čekal, až zpohodlním. Věděl, že nikam nepůjdu. Bylo to citové vydírání a všechny druhy zneužívání. Kontroloval každý aspekt mého života,“ řekla Nicola Daily Mailu.

„Bydlel za rohem a viděl do mého domu z toho jeho. Snažil se mě zastavit od toho, abych si našla kamarády. Kontroloval všechno. Kam jsem šla a s kým jsem mluvila. Bral mi mou kreditní kartu. Byl stoprocentní narcis,“ pokračovala.

To však nebylo vše. Despotický přítel si Nicolu chtěl „označkovat“. „Donutil mě si nechat udělat tetování s jeho jménem. Jedno mám nad zadkem a stojí na něm: Majetek A. J. Whartona,“ uzavřela žena, která má s násilníkem dvě ze svých pěti dětí. O svých problémech se rozhodla promluvit proto, aby varovala všechny ostatní oběti domácího násilí. Modřiny a šrámy se možná zahojily, ale její bolest ze srdce jen tak nezmizí...

SCHWARZENBERG ( 30. srpna 2020 11:05 )

adinaha ( 29. srpna 2020 17:38 )

Zase jedna slepice vypatlaná - násilník a tyran, a ona místo aby vzala nohy na ramena, si s ním pořídí 5 dětí. Taková si nezaslouží žádnou lítost.

analog ( 29. srpna 2020 17:38 )

No to je tedy d e b i l k a.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání